Antena Căutare

Un inginer și „un bărbat la cratiță” a venit fără știrea părinților în concurs! „Te vor dezmoșteni!” Se va lăsa cu ceartă?

Marinescu Liviu Andrei, un inginer și „un bărbat la cratiță” e pasionat de gătit! Medalion de porc cu piure de păstârnac și fistic, hmmm, oare e „o farfurie” care-i va cuceri pe chefi?

Marinescu Liviu Andrei, un inginer și „un bărbat la cratiță” e pasionat de gătit! Medalion de porc cu piure de păstârnac și fistic, hmmm, oare e „o farfurie” care-i va cuceri pe chefi?

Chef Bontea a exclamat: „E verde brotăcel piureul!”, iar ceilalți chefi au fost entuziasmați să vadă un tânăr atât de pasionat, deși părinții lui sunt de altă părere.

A luat „cuțitele” și merge mai departe. Va fi oare dezmoștenit de părinții care-l vor doar inginer?

„Și afară plouă, plouă, și-i trecut de ora nouă...” Gina Pistol, minirecital în culisele show-ului „Chefi la cuțite”. O ... Coada de taur și ravioli: „Am ales-o pentru că este un preparat spaniol. Mă reprezintă!”. Chef Bontea: „Rât de porc? Maț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x