Antena Căutare

Prima eliminare de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea. Pe cine a pierdut

Surpriză de proporții în ediția 28 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Echipele conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel și acum au aflat verdictul. Ce concurent a părăsit competiția?

Prima eliminare de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea. Pe cine a pierdut Galerie
Gina Pistol și jurații emisiunii „Chefi la cuțite, sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Ediția 28 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a ținut cu sufletul la gură și ne-a adus o confruntare de zile mari în bucătărie.

La proba de gătit pe echipe, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut sarcina de-a găti o rețetă cât mai gustoasă pe bază de pui și orez. Alex Velea și băieții de la Golden Gang au degustat farfuriile și au votat că Sorin Bontea merită să fie declarat învingător. Apoi a urmat duelul dintre concurenții lui Florin Dumitrescu și cei ai lui Cătălin Scărlătescu.

Un concurent a fost eliminat din echipa lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite

La a doua probă de gătit, cea individuală, bucătarii de la „Chefi la cuțite” au fost puși să gătească o rețetă cât mai gustoasă de tocăniță.

citește și: Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Deși inițial a sunat simplu, sarcina a părut că-i cam pune în dificultate pe unii dintre concurenți.

Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurt rapid și apoi a venit momentul degusătrii și al jurizării. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare preparat și au acordat puncte, în funcție de gust, ingrediente alese sau plating.

citește și: Alex Velea și Golden Gang au jurizat farfuriile de la „Chefi la cuțite”! Ce au decis

Apoi, Gina Pistol și jurații „Chefi la cuțite” s-au întâlnit în platoul emisiunii și au anunțat cine a gătit cel mai bine, ce punctaj a obținut fiecare, dar și cine pleacă acasă!

De data aceasta, cel care a fost eliminat din competiție a fost Coca Nicolae Eupsihie, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” au degustat rețetele concurenților! Ce surpriză au găsit în farfuria unui bucătar... Luni seara, Chefi la cuțite a avut cea mai mare audiență a acestui sezon. Emisiunea a fost lider detașat pe toate target...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x