Antena Căutare

Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

În ediția 28 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, frumoasa Gina Pistol a reușit să facă spectacol și să-i impresioneze pe toți cu ținuta aleasă. Rochia a atras imediat atenția tuturor, dar mai ales lui Cătălin Scărlătescu!

Gina Pistol a apărut la „Chefi la cuțite” într-o rochie provocatoare, cu decolteu până la buric! Reacția lui Cătălin Scărlătescu Galerie
Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După zeci de bătălii culinare în goana după amuletele puse la bătaie de Gina Pistol în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au trecut concurenții prin bootcamp pentru a-și selecta, cu multă atenție, bucătarii din echipe.

Gina Pistol, apariție de senzație la emisiunea Chefi la cuțite

Au fost probe dificile ce au testat din plin nu doar imaginația și viteza concurenților, ci și cunoștințele în materie de gătit.

citește și: Primul concurent eliminat de la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea

Apoi, după multe emoții, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales fiecare câte șapte bucătari, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Acum, în ediția 28, cei trei jurați s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla care este misiunea pentru primul battle.

citește și: Cum a reacționat Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”, după complotul colegilor! „Bârfeau ca două țațe bătrâne”

Surpriza a fost uriașă atunci Gina Pistol și-a făcut apariția într-o superbă rochie aurie, cu un decolteu adânc, ce a lăsat multe la vedere. Ce reacție de milioane a avut Cătălin Scărlătescu atunci când a făcut-o pe frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x