Antena Căutare

Concurenții și-au scos cuțitele și a început un nou război! „Mie îmi e frică de ăștia...”

Echipa verde a câștigat prima probă din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că chef Dumitrescu și chef Scărlătescu intră la duel!

Echipa verde a câștigat prima probă din această ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, așa că chef Dumitrescu și chef Scărlătescu intră la duel!

De data aceasta Gina Pistol anunță o altă provocarea, a cărei miză este uriașă: cea mai slabă farfurie trimite bucătarul acasă!

După ce au gătit crocodil, cangur și piton, concurenții trebuie să pregătească o rețetă delicioasă, în care trebuie să folosească fructe uscate!

Desert, fel principal sau aperitiv? Rămâne de văzut ce și-a ales fiecare să gătească în cele șaizeci de minute ale probei.

Și când preparatele vor fi degustate de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, atunci e clar că emoțiile sunt uriașe!

„Mie îmi e frică de ăștia...”, a zis Scărlătescu despre concurenții din acest sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, fiindcă nu știe ce așteptări ar trebui să aibă de la bucătari. Vor urma rețete delicioase sau adevracatastrofe

Victorie uriașă! Verzii lui Bontea câștigă prima probă și se dezlănțuie! „Pasito, pasitooo...”... Liviu Vârciu îl ceartă pe Scărlătescu! "Voi sunteţi echipa galbenă? N-am mâncat mai prost ca acum de când sunt eu!&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x