Antena Căutare

Concurentul care l-a făcut pe Scărlătescu să lăcrimeze a ajuns în echipă la Bontea! Bogdan Neacșu și-a descoperit pasiunea pentru gătit după ce i-a murit sora

A venit la preselecții extrem de sigur de el. Nimeni n-a bănuit că ascunde o poveste care are să-l facă pe cel mai dur dintre jurați să lăcrimeze.

A venit la preselecții extrem de sigur de el. Nimeni n-a bănuit că ascunde o poveste care are să-l facă pe cel mai dur dintre jurați să lăcrimeze.

Bogdan Neacșu este bucătar de trei ani. „Bucătăria este un refugiu pentru mine, este locul în care uit de probleme”, spune el în prima etapă, atunci când s-a prezentat în fața chefilor cu un preparat inedit: coroană de miel cu sos de piper.

Vezi rețeta AICI!

După ce și-a pierdut una dintre surori din cauza unui tratament greșit, s-a refugiat în bucătărie.

„Când am pierdut-o pe sora mea am simțit că lumea s-a întors pe dos. Nu mă pot obișnui cu ideea că ea nu mai este. Bucătăria m-a ajutat să mai uit. Sunt sigur că surioara mea ar fi mândră de mine”

A primit trei cuțite, moment în care i-au dat lacrimile. Până și Scărlătescu a fost emoționat atunci până la lacrimi. Soarta a făcut ca Bogdan să ajungă la ”colegu'". Chef Bontea l-a ales în echipa sa roșie.

VINO SĂ-I CUNOȘTI PE CHEFI! PRESELECȚII PENTRU AL TREILEA SEZON!

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în cel de-al treilea sezon. Înscrie-te pe casting.a1.ro/chefilacutite. Te așteptăm la preselecții în următoarele orașe: Cluj, pe 22 octombrie, Timișoara, pe 30 octombrie, Iași, pe 5 noiembrie, București, pe 12 și 13 noiembrie. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Antena 1, se va alătura și ea echipei „Chefi la cuțite” la preselecțiile de la Cluj, Timișoara și București.

Tânăra speranță a deserturilor e în echipa lui Chef Scărlătescu! Ionela Mureșan a luat trei cuțite la preselecții și e g... Traficant de stupefiante, redescoperit în tainele bucătăriei! Chef Bontea vede în el un posibil câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x