Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Coșmarul lui Cătălin Scărlătescu s-a adeverit la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea a câștigat amuleta 16! Ce plan are cu ea

Cel mai tensionat moment al acestei ediții din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când chef Cătălin Petrescu a dezvăluit cine a câștigat amuleta 16!

Chef Cătălin Petrescu a dezvăluit cine a câștigat amuleta 16 de la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția 16 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, surpriza a fost mare pentru cei trei jurați, atunci când chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cine a câștigat amuleta!

Emoțiile au fost mari, căci bucătăria franțuzească nu este ușoară. De data aceasta, cei trei jurați al show-ului au avut de pregătit rețete de haute cuisine, căci tema a fost „Bon Appétit, Versailles”!

Sorin Bontea a câștigat amuleta 16 din sezonul 8 Chefi la cuțite

Pentru proba de amuletă, Florin Dumitrescu a ales să pregătească niște foie gras cu jeleu de vin alb dulce, piure de sfeclă, spumă de rodie și sote de ciuperci și mere, în timp ce Sorin Bontea a mizat pe o delicioasă rețetă de black cod, cu sos Velouté de pește, caviar, spumă de lime, spanac cu cartofi!

citește și: O cântăreață a venit la „Chefi la cuțite” cu o rețetă inventată chiar de ea! Ce a gătit Romanița

Ceva mai creativ a fost Cătălin Scărlătescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” alegând să pregătească mușchi de vită cu piure, cu sos de foie gras și cireșe amare, cu foieta

Totuși, cea mai apreciată farfurie a fost cea pregătită de Sorin Bontea, acesta fiind și cel care a primit amuleta dată de chef Cătălin Petrescu! Și uite așa, coșmarul adversarilor săi s-a adeverit! Fiindcă are două astfel de amulete, Sorin Bontea poate cumula timpul, obligând echipele rivale să gătească folosind o singură mână, pentru 30 de minute!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video