Antena Căutare

Cum arată azi Claudia Radu de la Chefi la cuțite. Concurenta a slăbit 30 de kilograme și mulți au fost uimiți de transformare

Claudia Radu, concurentă în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, a slăăbit 30 de kilograme și i-a surprins pe urmăritorii săi cu o dezvăluire neașteptată.

Claudia Radu a fost concurentă în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite și a făcut parte din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu. După competiție, tânăra și-a propus să se apuce de slăbit și astfel a început un proces de transformare pentru ea.

Azi, la un an de când a pornit totul, Claudia Radu a slăbit 30 de kilograme și arată diferit față de cum am cunoscut-o la Chefi la cuțite.

Cum arată Claudia Radu de la Chefi la cuțite, după ce a slăbit 30 de kilograme

În sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1, Claudia Radu s-a făcut remarcată încă din etapa de audiții și Soirn Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au dat cuțitele pentru a merge mai departe, în bootcamp. De aici, fiindcă și-a dovedit priceperea în materie de gătit, concurenta a ajuns în echipa bulinelor, condusă de chef Florin Dumitrescu. Probă după probă și duel după duel, tânăra a dovedit că nu doar bucătarii adevărați pot pregăti farfurii gustoase, ci și persoanele pasionate de gătit.

Citește și: Cum arăta Claudette (Claudia Radu) de la Chefi la Cuțite în copilarie. Fanii au avut parte de o surpriză când au văzut-o

A ajuns până în semifinala Chefi la cuțite sezonul 8 și, chiar dacă nu a câștigat marele trofeu, tânăra a reușit să câștige inimile a mii de fani din întreaga țară. La scurt timp după competiție, aceasta a anunțat pe pagina sa de Instagram faptul că a decis să facă un pas cu adevărat important pentru sănătatea ei. S-a apucat de sală și de ținut dietă, în dorința ei de-a slăbi.

Și fiindcă a demonstrat că este ambițioasă, rezultatele nu au întârziat să apară. Azi, la un an de când a dat startul acestei transformări, Claudia Radu se poate lăuda cu faptul că a slăbit 30 de kilograme. Ca să se vadă și mai biine diferența, tânăra a publicat pe pagina sa de Instagram imagini de anul trecut și imagini din prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În prima poză, realizată în iunie anul 2020, fosta concurentă de la Chefi la cuțite avea 153 de kilograme. În a doua poză o putem vedea în luna august 2021, având 141 de kilograme. Apoi, ultima imagine o arată în noiembrie 2021, la 131 de kilograme.

„Un an‼️ 1 an de conștientizare și de muncă continuă, presărat cu multe obstacole. Cel mai important este sa nu renunți 🙌 Fiecare kg în minus este o victorie‼️ -30 kg reprezintă pentru mine o mare bucurie și acesta este doar un rezultat intermediar‼️ Nu mă opresc aici, mai am mult de muncă. 💪💪💪”, a scris concurenta pe pagina sa de Instagram.

Azi, Claudia Radu de la Chefi la cuțite se paote lăuda că a slăbit 30 de kilograme, lucru ce i-a bucurat și i-a surprins pe fani, căci rezultatele sunt uimitoare. Ambițioasă, tânăra a anunțat că nu are de gând să se oprească aici și că își dorește să-i motiveze și pe alții să își schimbe stilul de viață.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x