Antena Căutare

Cum arată Cristina Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite sezonul 12 în costum de baie. Pozele la care fanii au reacționat rapid

Fanii emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 au reacționat imediat atunci când au descoperit cum arată Cristina Sabău (Mariposa) în costum de baie.

colaj foto cu Cristina Sabău (Mariposa) si poza cu ea si sorin bontea, la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Fanii emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 au descoperit cum arată Mariposa (Cristina Sabău) în costum de baie | Antena 1

Cristina Elena Sabău, concurentă în sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite, a reușit să demonstreze în diferitele battle-uri și dueluri din show faptul că are stofă de bucătar.

Concurenta în vârstă de 38 de ani are o siluetă de invidiat și acest lucru se vede mai ales în imaginile în care ea apare în costum de baie.

Cum arată Cristina Elena Sabău (Mariposa) de la Chefi la cuțite sezonul 12 în costum de baie

În ediția 12 din sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite, Cristina Sabău (Mariposa) a pregătit pentru jurați o ruladă Pavlova, ce a fost pe placul celor trei chefi. Ajunsă în fața juraților, concurenta în vârstă de 38 de ani a dezvăluit faptul că, după ce a practicat avocatura, a renunțat la tot pentru a-și îndeplini visul de-a face prăjituri.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a țipat la ea

Ajunsă în bootcamp, Mariposa i-a surprins din nou pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și astfel, concurenta a primit tunica portocalie.

În fiecare battle și duel, Cristina Sabău încearcă să își ajute echipa și să obțină preparate cât mai gustoase, demne de note cât mai mari.

Concurenta în vârstă de 38 de ani are o siluetă de invidiat și acest lucru se vede mai ales în imaginile în care ea apare în costum de baie. Atentă la modul în care arată, concurenta se face imediat remarcată datorită ținutelor sale ieșite din comun și a culorii îndrăznețe a părului, ce i se potrivește de minune.

Fanii au observat în poza de mai jos nu doar silueta de invidiat, ci au putut descoperi și una dintre pasiunile Mariposei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Cum arată Magda, soția lui Alexandru Bunea de la Chefi la cuțite. Cei doi s-au căsătorit după un an și jumătate de relaț... Nadd Hu de la Chefi la cuțite, ipostaze tandre alături de iubitul ei. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe tânără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x