Antena Căutare

Cum arăta Florin Dumitrescu fără păr, acum 11 ani. Imaginea în care nu îl vei recunoaște

Florin Dumitrescu a publicat o fotografie cu el din anul 2010, pe vremea când nu avea pletele cu care se mândrește acum.

Florin Dumitrescu, în platorurile emisiunii Chefi la cuțite, cu o tigaie în mână Galerie
Florin Dumitrescu a publicat o fotografie de la 23 de ani | Antena 1

Florin Dumitrescu a postat o Instagram o imagine în care apare gătind. Ce i-a impresionat pe fani a fost faptul că nu se așteptau ca Florin Dumitrescu să fi fost vreodată chel.

„Că tot cereți poze cu părul scurt. 2010, luna mai cred”, a scris Florin Dumitrescu în dreptul fotografiei în care pletele cu care fanii s-au obișnuit lipsesc cu desăvârșire.

Peste 10 mii de fani au apreciat fotografia publicată de Florin Dumitrescu pe rețelele sociale.

„Dar ne-am obișnuit cu dumneavoastră cu părul lung și vă preferăm așa”, „Arătai bine și cu chelie”, „Scurt? Cam chel zic eu”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit îndrăgitul chef de la Chefi la cuțite, la fotografia realizată pe vremea când avea 23 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum și-a cunoscut Florin Dumitrescu soția

Florin Dumitrescu și Cristina Sima s-au văzut pentru prima oară în anul 2010, când frumoasa blondă s-a decis să îi treacă pragul resturanului pentru a gusta din mancarea savuroasă, preparată de către el. Florin Dumitrescu a fost cucerit din prima clipă de frumusețea Cristinei și i-a pregătit un desert spectaculos pentru a o impresiona.

După ce a plecat din resturant, Florin Dumitrescu i-a cerut prietenia pe Facebook, fiind foarte nerăbdător să o reîntâlnească.

Citește și: Fetele lui Chef Florin Dumitrescu au crescut și îi seamănă leit! Cum arată azi

"Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine ,,fructul Interzis" și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon.", a spus Florin Dumitrescu.

După trei ani de relație s-a născut prima fetiță a celor doi, iar apoi a urmat nunta și cea de-a doua fetița, care le-a bucurat sufletele.

"Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!", a mai spus Florin, conform Viva.

Keed a lansat piesa „Chefi la cuțite” și versurile i-au surprins pe fani! Ce mesaj ascund... Lupte la cuțite între chefi: ”Lasă-mi oamenii în pace”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x