Antena Căutare

Florin Dumitrescu, mesaj ce i-a uluit pe fanii „Chefi la cuțite”: „Vrei să te măriți cu mine?”

Florin Dumitrescu a reușit să-și surprindă din plin fanii atunci când a postat pe contul său de Instagram un mesaj sub forma unei cereri în căsătorie!

Florin Dumitrescu în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a reușit să îi uimească pe urmăritorii săi de pe Instagram | Antena 1

Îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a reușit să îi uimească pe urmăritorii săi de pe Instagram atunci când, în cadrul unui Story, a scris un mesaj complet neașteptat: „Scuze de deranj, vrei să te măriți cu mine?”.

Așa cum era de așteptat, urmăritorii celebrului bucătar de la Antena 1 au reacționat imediat și i-au transmis numeroase mesaje de apreciere.

Florin Dumitrescu, mesaj complet neașteptat pe pagina sa de Instagram

Femeia superbă care l-a determinat pe Florin Dumitrescu să îi adreseze o cerere în căsătorie a fost nimeni alta decât propria lui soție, care recent a intrat pe mâna unui make up artist, care i-a oferit un look fresh, cu un machiaj de zi ce o prinde de minune.

Vrăjit de-a dreptul de cât de frumoasă este soția lui, Florin Dumitrescu nu s-a putut abține și a împărtășit totul cu urmăritorii săi de pe Instagram.

citește și: Soția l-a filmat pe Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” doar în prosop, în intimitatea căminului! Ce au văzut fanii

Încă o dată, fanii și-au putut da seama de faptul că, deși au trecut niște ani de când sunt împreună, Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina Sima Dumitrescu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, atunci când tânăra a trecut pragul restaurantului în care acesta lucra drept bucătar. Nu de puține ori, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit faptul că a fost totul dragoste la prima vedere și că a știut încă de la început faptul că și-a întâlnit jumătatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După un timp, cei doi s-au mutat împreună și, în anul 2014, Florin Dumitrescu și Cristina Sima au decis să meargă în fața altarului și să se căsătorească. Ulterior, partenera sa de viață i-a dăruit îndrăgitului chef două fetițe superbe, pe nume Mia Victoria și Ava Elisabeta.

După șase ani de căsnicie și zece de relație, iată că cei doi se iubesc la fel de mult ca-n prima zi și nu puține sunt ocaziile în care Florin Dumitrescu recunoaște sau dezvăluie acest lucru fanilor.

citește și: Cum arată Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” cu păr vâlvoi! Fanii au reacționat imediat: „Florin Piersic pe șaten”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ajuns la final și l-a desemnat câștigător pe Ionul Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt gata acum de o nouă confruntare în goana de-a marca noi victorii, în timp ce Sorin Bontea speră că va reuși să rămână la fel de bun ca și până acum, cu un sezon „Chefi la cuțite” câștigat după victoria uriașă de la „Asia Express” sezonul 3.

Cei trei îndrăgiți jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au pus „la gătit” următorul sezon, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce surprize au pregătit aceștia, de data aceasta.

Noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” va fi difuzat în curând, la Antena 1!

Soția l-a filmat pe Florin Dumitrescu doar în prosop, în intimitatea căminului! Ce au văzut fanii... Claudia Radu și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată semifinalista de la Chefi la cuțite cu părul scurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x