Antena Căutare

Cum arată Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6 "Chefi la Cuțite". Fostul concurent a trecut printr-o schimbare radicală

Mihai Munteanu a fost câștigătorul sezonului 6 "Chefi la Cuțite". Acesta a devenit rapid unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai show-ului, însă foarte puțini l-ar mai recunoaște azi pe Chef "Munti".

Mihai Munteanu gatind, intr-o tunica alba, cu dungi albastre Galerie
Mihai Munteanu și-a surprins prietenii din mediul online

Mihai Munteanu, zis și Munti, a reușit să impresioneze telespectatorii, cât și pe cei trei chefi cu talentul său în arta culinară, iar acest lucru i-a adus premiul cel mare. Finala sezonului 6 a show-ului "Chefi la Cuțite" a fost una spectaculoasă, în care cei trei finaliști au avut parte de cele mai tensionate și unice momente.

Munti a mers în marea finală alături de Maria Burlacu și Andrei Balazs, unde au gătit cele mai speciale și bune preparate. Mihai Munteanu a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea și i-a făcut o bucurie imensă atunci când a câștigat marele premiu.

Mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cum arată Mihai Munteanu acum

Mihai Munteanu și-a surprins prietenii din mediul online. Acesta a slăbit foarte mult, însă și-a păstrat pasiunea pentru gătit, iar acum este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari de la noi din țară.

Câștigătorul sezonului 6 "Chefi la Cuțite" a făcut mari eforturi pentru a scăpa de kilogramele în plus, însă rezultatul este unul spectaculos, care a reușit să lase cu gura căscată urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Citește și: S-a aflat adevărul! Un alt câștigător Chefi la cuțite l-a ajutat pe Munti să pună mâna pe premiu! Secretul ce a ieșit la iveală

Munti este foarte activ pe contul său de Instagram, unde postează des imagini cu minunatele sale preparate. De asemenea, prietenii virtuali se întreabă dacă el este cu adevărat Mihai Munteanu, semn că schimbarea a fost una de-a dreptul radicală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că chef Munti este apreciat de foarte multe persoane pe rețelele de socializare. Admiratorii îi spun mereu că preparatele sale arată delicios și că îi stă foarte bine cu noua schimbare de look.

Cum a reușit Mihai Munteanu să slăbească

Munti a slăbit 52 de kilograme și a povestit la „Neatza cu Răzvan și Dani” cum a reușit acest lucru și cum se simte acum

Mi-am luat inima-n dinți și, după ce a insistat și logodnica mea, m-am dus și m-am operat. Cam asta a fost. Greutatea asta la care am ajuns o aveam în liceu, așa că e nebunie. Acum vreau să fiu cum e să fiu și mai slab”, a spus Munti.

Citește și: Decizie neașteptată a ultimului câștigător „Chefi la cuțite”! Ce a făcut cu premiul lui. „Așa e firesc”

"După operație, ai 20 de zile niște restricții. Apoi poți să mănânci absolute orice. Operația te lasă de-a lungul vieții să mănânci exact ce vrei tu, dar în cantități foarte mici. Acum pot să îmi cumpăr haine cam de peste tot, nu mai trebuie să îmi dau comenzi special de prin străinătate. E un sentiment foarte plăcut. Uneori nu mă recunosc. Acum tot vreau să slăbesc și mai mult și mai mult. Doctorul mă vrea la 90 de kilograme. Cu cât slăbesc mai mult, cu atât îmi doresc și mai mult. În concurs aveam 160, apoi am mai luat 10 kilograme. Toată lumea îmi spune că e cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.", a mai adaugat câștigătorul sezonului 6 "Chefi la Cuțite".

Cine este și cum arată iubita lui Kani de la „Chefi la cuțite”! Maria face senzație pe Instagram... Ce a dezvăluit Speak despre Sorin Bontea, după ce a văzut reluarea de la „Asia Express”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x