Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

S-a aflat adevărul! Un alt câștigător Chefi la cuțite l-a ajutat pe Munti să pună mâna pe premiu! Secretul ce a ieșit la iveală

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite! Îți mai amintești de Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6? Acesta pare de nerecunoscut! Alături de cine s-a pozat?

Mihai Munteanu, câștigător Chefi la cuțite, sezon 6

În octombrie 2018 am făcut pariuri și am încercat să ghicim care dintre cei trei Chefi va reuși să marcheze o nouă victorie! În finală au ajuns Maria Burlacu și Andrei Balazs din echipa lui Scărlătescu, dar și Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui Chef Sorin Bontea. Dintre toți, cel mai bine s-a descurcat Chef Munti, care a pus mâna pe trofeul Chefi la cuțite, dar a și cucerit publicul cu preparatele sale și cu ambiția de care a dat dovadă!

Puțini sunt cei care știu că pe Mihai Munteau de la Chefi la cuțite îl leagă o prietenie specială cu un alt câștigător al emisiunii!

Mihai Munteanu și Gianny Bănuță

Este vorba despre Gianny Bănuță, cel care a pus mâna pe trofeu în sezonul 3! Cei doi s-au fotografiat recent împreună și fanii emisiunii Chefi la cuțite au fost surprinși de modul în care arată acum Chef Munti, după ce a slăbit enorm! Putem spune că noul look îl prinde de minune și că pare că a întinerit! Cu siguranță Gianny Bănuță l-a susținut și, prin încurajările date, l-a ajutat pe Munti să devină și el câștigător!

Odată ce ai devenit câștigător Chefi la cuțite poți spune ce secrete te-au ajutat să pui mâna pe trofeu, dar adevărul este că, până la urmă, tot ambiția, munca și talentul vor conta cel mai mult la reușită!

„Fratii sunt tot frati cand tovarasii sunt PA #punkycrew #chefilacutite #winners #sezon3 #sezon6 #cheflife #friends #oldschool #mylife #goodvibes #36 #oldtimers #stillhere #rockinwiththebest #badboys”, au postat cei doi pe Facebook.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro