Cum arăta Rikito Watanabe (Riki) în anul 2013, inainte să ajungă celebru. Cu ce se ocupă acesta, de fapt

Rikito Watanabe este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Recent, fanii au putut descoperi cum arăta acesta, în anul 2013, înainte să devină celebru.

Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite” arăta complet diferit în anul 2013

Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut cunoaște concurenți din toate colțurile lumii, fie bucătari de meserie, fie simpli pasionați de gătit. Unul dintre ei este și Rikito Watanabe, cel mai simpatic japonez din istoria îndrăgitului show culinar de la Antena 1.

Cum arăta Rikito Watanabe (Riki) de la „Chefi la cuțite”, în anul 2013

Acesta s-a stabilit în România în urmă cu opt ani și, de atunci, s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră. În prezent, acesta locuiește la Constanța, acolo unde tatăl său a deschis un restaurant ce a devenit afacerea familiei în care se implică și Riki.

Acolo gătește și Shoji Toshihisa, un chef extrem de apreciat în țara noastră și cel care l-a învățat pe Rikito Watanabe numeroase lucruri despre gătit și despre secretele bucătăriei. Acesta a reușit să-l impresioneze chiar și pe criticul Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ca să-i impresioneze pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, Rikito Watanabe a pregătit în etapa de audiții o rețetă de „pui salivă”, cu care a primit cuțitele pentru a ajunge mai departe, în bootcamp. Trecut cu bine peste probe, acesta a ajuns în echipa verde a lui Sorin Bontea.

Chiar dacă nu înțelege foarte bine limba română, japonezul a demonstrat în orice moment faptul că ar face orice ca să-și ajute echipa, atât la battle-uri, cât și la dueluri. Atât colegii de echipă, cât și urmăritorii săi, au apreciat în mod deosebit simțul onoarei și al datoriei de care a dat dovadă în numeroase ocazii, ca un adevărat samurai japonez. În plus, din respect și admirație pentru Sorin Bontea, acesta și-a făcut un tatuaj deosebit, ce l-a emoționat din plin pe liderul echipei verzi.

Recent, fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au descoperit cum arăta Rikito Watanabe (Riki) în urmă cu 8 ani, adică în anul 2013. Cu părul extrem de scurt și fără barbă, japonezul afișa un look de „băiat rău”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. Au fost numeroase battle-uri și dueluri ce ne-au adus emoții din plin, răsturnări de situație, momente surprinzătoare și rețete spectaculoase.

Concurenții rămași în competiție se pregătesc acum de marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9, ce va fi difuzată în data de 16 iunie 2021, la Antena 1, de la ora 20:30, atunci când se va alege câștigătorul trofeului.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri