Antena Căutare

Cum arată sora lui Kani de la Chefi la Cuțite 2020. Denisa Juverdeanu i-a încântat pe chefi cu apariția sa

Marea Finală a sezonul 8 "Chefi la Cuțite" se apropie cu pași repezi, iar concurenții rămași în show-ul culinar trec prin tot felul de emoții. Dincolo de cele normale acestei etape a concursului, chefii au avut ocazia să îi vadă pe cei dragi, care le-au transmis încurajări.

kani de la chefi la cutite, in platoul concursului culinar, alaturi de sora sa, denisa Galerie
Marea Finală a sezonul 8 "Chefi la Cuțite" se apropie cu pași repezi, iar concurenții rămași în show-ul culinar trec prin tot felul de emoții | Antena 1 & Instagram

Printre aceștia, și sora lui Kani (Andrei Hîncu), care i-a spus că abilitățile sale în bucătărie au luat-o prin surprindere.

”Sincer, m-ai surprins cu abilitățile tale pentru gătit. Nu știam că ești atât de profesionist în treaba asta. Sper să vii acasă cu premiul cel mare. Te iubim, te susținem și Doamne ajută! Pupici”, i-a spus Denisa Juverdeanu.

Citește și: Roxana Blenche are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Brunetă, cu ochii migdalați, tânăra i-a încântat pe cei prezenți în platou cu apariția sa, iar Kani s-a bucurat pentru că a avut ocazia să o revadă.

”Mi-au plăcut mesajele, îți dai seama. Sora mea nici nu cred că știa că sunt pe aici. Nu sunt învățat neapărat cu dorul acesta de casă, eu am plecat de la 14 ani. Vorbesc cu ei la telefon, dar ne-am văzut rar. Mesaje sunt ca o gură de energie. Sunt supărat pe Maria (n.r. iubita sa) că nu mi-a dat mesaj”, a spus Kani după ce i-a auzit pe cei dragi.

Vezi mai multe imagini cu Kani și sora sa în GALERIA FOTO atașată.

Kani și-a schimbat look-ul pentru semifinala Chefi la Cuțite

Adrian Hîncu, aka Kani, din echipa lui Chef Florin Dumitrescu s-a prezentat în semifinală cu un aspect puțin diferit.

Citește și: Ce rețete au gătit concurenții din semifinală alături de rudele lor

„Lupul își schimbă părul dar năravul ba. De fapt, nu mi-am schimbat look-ul, așa arăt eu, doar că până acum nu am avut timp să am grijă de fața mea, iar acum, pentru semifinală…Oricum nu e stres pentru mine, mai departe de atât nu pot să ajung, sunt relaxat, sunt fericit”, a dezvăluit Kani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când are loc Marea Finală Chefi la Cuțite

Marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” va fi difuzată miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. Până atunci însă, cei nouă concurenți rămași în competiție trebuie să treacă prin alte probe de foc, pentru a arăta cine este cel mai bun dintre cei buni.

În semifinala sezonului 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă alături de Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei.

Citește și: Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă! Cum a apărut vedeta

În echipa lui Florin Dumitrescu au rămas Andrei Hîncu (zis și Kani), Claudia Radu și Roxana Blenche. În schimb, Cătălin Scărlătescu luptă alături de cuțitul său de aur, Cristian Boca, și de alți doi concurenți talentați: Cătălin Rizea și Paul Maxim.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Degustare spectaculoasă pentru a doua probă din semifinală... Moment emoționant pentru Cristian Boca în platoul Chefi la Cuțite. Cum arată sora lui și ce mesaj i-a transmis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x