Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce rețete au gătit concurenții din semifinală alături de rudele lor

Probă neașteptată în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, concurenții au trecut de la agonie la extaz și invers!

Cătălin Rizea în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Cătălin Rizea în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Semifinala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o surpriză de zile mari pentru cei nouă concurenți rămași în competiție.

O premieră este faptul că toți cei trei chefi au fiecare câte trei pretendenți la marele trofeu din finală. Emoțiile sunt uriașe și probele pe măsură!

Ce rețete au gătit concurenții din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

La prima probă de gătit din semifinală, concurenții au primit misiunea de-a privi atent cele trei farfurii pregătite de jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Gina Pistol, într-o rochie uluitoare de prințesă, în semifinala din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum a apărut vedeta

Sorin Bontea a ales să facă o rețetă de cod, Florin Dumitrescu a făcut o rețetă pe bază de slănină și Cătălin Scărlătescu a prezentat o farfurie pe bază de halibut. Fiecare semifinalist a tras la sorți un bilețel și a descoperit ce farfurie trebuie să reproducă.

Cătălin Rizea, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cătălin Rizea, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

A urmat apoi degustarea și jurizarea făcută de actori de comedie celebri, precum Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu. Aceștia au au analizat atent preparatele, încercând să jurizeze cât mai bine rețetele pregătite de concurenții din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” are o soră superbă! Cum arată Alexandra și ce mesaj i-a transmis

Apoi, în a doua probă de gătit din semifinală, concurenții au pregătit, împreună cu rudele lor, rețete care au amintit de „gustul de acasă”.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. A doua probă de gătit din semifinală i-a surprins pe concurenți... Chefi la cuțite semifinala 2020. Concurenții din sezonul 7 s-au întors ca să jurizeze semifinaliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x