Antena Căutare

Cum au arătat Cristina și Florin Dumitrescu în ziua nunții. Chef-ul a publicat o imagine rară cu soția în rochie de mireasă

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina Dumitrescu, au împlinit 7 ani de la cununia religioasă, iar îndrăgitul chef a publicat o imagine din ziua fericitului eveniment.

Colaj cu Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite și cu soția lui, Cristina Galerie
Cristina și Florin Dumitrescu au împlinit 7 ani de la nuntă | Antena 1 & Instagram

Florin Dumitrescu a publicat pe rețelele sociale o imagine în care el era ginere, iar Cristina, mama fiicelor sale, mireasă. Peste 22 de mii de fani au apreciat fotografia în care cei doi îndrăgostiți, pe atunci proaspăt căsătoriți, se priveau duios. „Te iubesc, Cristina Dumitrescu”, a scris chef-ul în dreptul imaginii pe care a distribuit-o pe rețelele sociale.

Fanii le-au urat mulți ani fericiți împreună. Florin și Cristina Dumitrescu trăiesc o poveste de dragoste de 11 ani, sunt căsătoriți civil de 8 ani și relicgios de 7 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Timpul a trecut, iar Florin Dumitrescu și Cristina au două fiice superbe și o căsnicie fericită.

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și Cristina Sima

Cei doi s-au văzut pentru prima oara în anul 2010, când frumoasa blondă s-a decis să îi treacă pragul resturanului pentru a gusta din mancarea savuroasă, preparată de către el. Florin Dumitrescu a fost cucerit din prima clipă de frumusețea Cristinei și i-a pregătit un desert spectaculos pentru a o impresiona.

După ce a plecat din resturant, Florin Dumitrescu i-a cerut prietenia pe Facebook, fiind foarte nerăbdător să o reîntâlnească.

Citește și: Fetele lui Chef Florin Dumitrescu au crescut și îi seamănă leit! Cum arată azi

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine ,,fructul Interzis" și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon.", a spus Florin Dumitrescu.

După trei ani de relație s-a născut prima fetiță a celor doi, iar apoi a urmat nunta și cea de-a doua fetița, care le-a bucurat sufletele.

Citește și: Florin Dumitrescu, mesaj ce i-a uluit pe fanii „Chefi la cuțite”: „Vrei să te măriți cu mine?”

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!", a mai spus Florin, conform Viva.

Chefi la cuțite 2021. Când va avea loc marea finală a emisiunii culinare de la Antena 1... Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Irina Fodor, apariție spectaculoasă! Cum a reacționat Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x