Antena Căutare

Cum au reacționat chefii când au văzut-o pe Bella Santiago, de la „X Factor”! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”

Venită tocmai din „județul” Filipine, Bella Santiago a oferit juraților emisiunii „Chefi la cuțite” o porție generoasă de senzații tari!

Cum au reacționat chefii când au văzut-o pe Bella Santiago, de la „X Factor”! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite” Galerie
Bella Santiago, concurentă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta, de care publicul s-a îndrăgostit după ce aceasta a reușit să câștige „X Factor”, a decis să participe și în sezonul 8 al celui mai îndrăgit show culinar din România, „Chefi la cuțite”!

Chiar dacă a avut ceva emoții în timp ce și-a pregătit rețeta de mâncare filipineză cu mulți ardei iuți, artista a dezvăluit că speră din tot sufletul să primească șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă a competiției.

Bella Santiago i-a uimit pe jurații emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

După ce a terminat de gătit, Bella Santiago a urmărit cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia și-au făcut ceva curaj înainte de-a gusta din preparat și primul care a cedat a fost, culmea, Sorin Bontea, deși acesta a mai încercat rețete filipineze, în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”!

citește și: Bella Santiago, apariție savuroasă în emisiunea „Chefi la cuțite”! Cu cine este căsătorită

Porțile s-au deschis și Bella Santiago a apărut în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, spre marea surprindere a celor trei jurați. Am aflat că tânăra deține un restaurant filipinez în București și că este extrem de pasionată de gătit.

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

Bella Santiago a aflat ce plusuri și ce minusuri are farfuria pregătită de ea și, cu multă nerăbdare, a așteptat verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

Pentru rețeta sa filipineză, artista a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” au trecut prin senzații tari! Ce le-a gătit Bella Santiago: „Nu aveți toate țiglele ... Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! Ce trebuie să gătească jurații pentru amuleta 24...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x