Antena Căutare

Bella Santiago, apariție savuroasă în emisiunea „Chefi la cuțite”! Cu cine este căsătorită

În ediția 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o revedem pe celebra Bella Santiago, câștigătoare „X Factor” și fostă concurentă în super show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1!

Bella Santiago, apariție savuroasă în emisiunea „Chefi la cuțite”! Cu cine este căsătorită Galerie
Bella Santiago, concurentă în emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânăra în vârstă de 30 de ani a dezvăluit că este în România de aproximativ patru ani și acum se bucură din plin de cariera sa.

După ce a câștigat „X Factor” și a făcut senzație la emisiunea „Te cunosc de undeva”, Bella Santiago a decis să își încerce noorocul și la cel mai îndrăgit show culinar din România, „Chefi la cuțite”!

Bella Santiago, dezvăluiri de senzație la emisiunea Chefi la cuțite

Am aflat de la Bella Santiago cu cine este căsătorită și faptul că are o fetiță în vârstă de zece ani, care stă în România abia de un an, dar vorbește limba română chiar mai bine decât celebra sa mamă! Copila s-a îndrăgostit de țara noastră și spune că nu mai vrea să se întoarcă în Filipine.

citește și: Cum au reacționat chefii când au văzut-o pe Bella Santiago, de la „X Factor”! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”

„A zis că România e mai frumoasă decât Filipine și că nu mai vrea să se întoarcă acolo, că vrea să rămână toată viața ei aici. Mie bunica mi-a zis că atunci când gătesc trebuie să cânt, ca să iasă mâncarea bună”, a dezvăluit frumoasa Bella Santiago, în timp ce a pregătit o rețetă specială de mâncare filipineză, extrem de iute, numită Bicol express!

citește și: Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”

Plină de emoții, concurenta a dezvăluit că abia așteaptă să vadă ce părere vor avea Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu despre preparatul său care conține „doar” zece ardei iuți! Așadar putem spune că urmează o degustare cu senzații tari pentri cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bella Santiago vine la Chefi la cuțite. Ediţia de ieri, lider de audiență pe toate segmentele de public... Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” au trecut prin senzații tari! Ce le-a gătit Bella Santiago: „Nu aveți toate țiglele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x