Antena Căutare

Cursa pentru amuletele de la „Chefi la cuțite” devine tot mai tensionată! Câte bonusuri mai are de dat Gina Pistol

Amuleta 19 încinge spiritele în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit preparate fine, menite să impresioneze pe juratul din această ediție!

Cursa pentru amuletele de la „Chefi la cuțite” devine tot mai tensionată! Câte bonusuri mai are de dat Gina Pistol Galerie
Sorin Bontea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vă reamintim că, în prezent, Cătălin Scărlătescu deține opt amulete în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, în timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fiecare câte cinci.

Gina Pistol a anunțat că mai are la dispoziție doar șase bonusuri speciale pentru sezonul 8, așa că fiecare bătălie culinară devine tot mai tensionată!

Discuții aprinse în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite

De data aceasta, cel care va degusta și va decide cine merită amuleta 19 este Mugurel Feiszes, un celebru manger din România, cu o carieră de douăzeci de ani.

citește și: Magicianul Robert Tudor, numere spectaculoase de magie la „Chefi la cuțite”! „Joc poker cu Sorin Bontea”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au resimțit din plin emoțiile în cele șaizeci de minute pe care le-au avut la dispoziție pentru a pregăti farfurii de senzație. La final am putut descoperi cum arată preparatele acestora.

citește și: Okpata Godspower Morris de la „Chefi la cuțite” este nigerianul care e viral pe YouTube! Are vlog cu experiența sa din România

„Astăzi va fi greu al naibii. Mă lupt cu un Saint Jacques făcut de Florin Dumitrescu și cu un black cod în stil asiatic făcut de Cătălin Scărlătescu. Eu am un homar și niște creveți. Nu e rău nici așa”, a fost de părere Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ies scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”, la proba pentru amuletă! Cătălin Scărlătescu a fost „taxat” de rivalii săi... Anghel Adrian i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale: „Am avut 188 de kilograme”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x