Antena Căutare

Okpata Godspower Morris de la „Chefi la cuțite” este nigerianul care e viral pe YouTube! Are vlog cu experiența sa din România

În ediția 19 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, unul dintre cei mai surprinzători concurenți este Okpata Godspower Morris, un tânăr venit tocmai din Nigeria!

Okpata Godspower Morris de la „Chefi la cuțite” este nigerianul care e viral pe YouTube! Are vlog cu experiența sa din România Galerie
Okpata Godspower Morris la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurentul s-a stabilit în România pentru a-și putea face studiile și a decis să participe în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite cu un preparat african.

Okpata Godspower Morris a dezvăluit că pentru el este o adevărată bucurie că poate pregăti o rețetă ce urmează să fie degustată de niște chefi de renume și că își dorește mult să ajungă în următoare etapă a show-ului culinar „Chefi la cuțite”, pentru a învăța cât mai multe lucruri despre bucătărie.

Okpata Godspower Morris, un concurent din Nigeria venit la emisiunea Chefi la cuțite

„Am venit aici la studii. Sunt student în România, la Universitatea din Buucurești, în anul doi la masterat. Când am venit în România am încercat să învăț limba. Nu știu dacă gătitul e un hobby sau o pasiune. Îmi place să gătesc. Fac asta de când eram mic.

citește și: Okpata Godspower Morris i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! „Miroase a mâncare de câini”

N-am avut o viață ușoară în Nigeria. Când ai o familie numeroasă crești cu numeroase responsabilități, mai ales când ești cel mai maare. Uneori era foarte greu. Mă trezeam și-I spuneam tatei că vreau să mănânc ceva anume, iar el îmi zicea că am cinci surori și doi frați și nu-mi poate da ce vreau.

citește și: Sonia Ferrari, o adevărată apariție la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Am făcut operație de schimbare de sex în Thailanda”

Am avut șansa să capăt anumite deprinderi și să-mi câștig existența”, a povestit concurentul, în timp ce a pregătit o supă cu egusi, o mâncare africană cu mult curry.

De asemenea, concurentul a mai dezvăluit faptul că marele său vis este să devină actor, motiv pentru care și-a deschis un vlog pe YouTube, numit „Un negru în România”, în care vorbește despre experiențele sale în țara noastră.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

De nerecunoscut! Cum arată azi Mihai Munteanu, câștigătorul show-ului „Chefi la cuțite”, sezon 6! „Munti?!”... Okpata Godspower Morris i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! „Miroase a mâncare de câini”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x