Antena Căutare

Cuțitele sunt tot mai ascuțite, chefii tot mai greu de impresionat: Farfurii arătoase, imaginație, dar și umor

Ediția a șaptea ”Chefi la cuțite” este condimentată cu multe farfurii arătoase. Prima, cea care sparge gheața în fața juraților, aparține lui Gabriel Tatu, un român de-al nostru, care își câștigă pâinea lucrând ca bucătar un hotel de swingeri în Germania. „Când am văzut job-ul am întrebat-o pe nevasta mea, ce înseamnă ”swingeri”?, marturisește concurentul. 

Ediția a șaptea ”Chefi la cuțite” este condimentată cu multe farfurii arătoase.

Prima, cea care sparge gheața în fața juraților, aparține lui Gabriel Tatu, un român de-al nostru, care își câștigă pâinea lucrând ca bucătar un hotel de swingeri în Germania.

„Când am văzut job-ul am întrebat-o pe nevasta mea, ce înseamnă ”swingeri”?, marturisește concurentul.

A gătit chifteluțe bombă, iar chefii au avut ceva de degustat. Vezi momentul AICI!

”Vreau să demonstrez că și o piți cu cățel roz, cocoțată pe tocuri, gătește!”

Cea de-a doua concurentă, Alina. O superbă blondă îmbrăcată într-o rochie roșie seducătoare, pășește în platoul ”Chefi la cuțite” însoțită de patruedul său, o cățelusă la fel de cochetă precum stăpâna.

”Vreau să demonstrez că și o piți cu cățel roz, cocoțată pe tocuri, gătește!”, spune Alina.

Între discuții despre tochitură, căsătorie și vopsea pentru blănița câinelui, și-a făcut loc și jurizarea. (Vezi momentul AICI)

N-a fost să fie de data asta, dar nu-i nimic, ne bucurăm că te-am cunoscut!

Al treilea concurent, Iulian Bănuță, a început să descopere tainele bucătăriei acum 18 ani. Povestea lui de viață începe trist și lacrimile îi inundă fața atunci când își aduce aminte. Mama lui nu l-a vrut și, adesea, îl dădea afară din casă. Însă pasiunea pentru bucătărie l-a ajutat să-și găsească rostul. A gătit pește și a sperat să îi impresioneze pe chefi.

Chefii s-au arătat încântați atât de felul în care și-a contruit cariera de bucătar, dar mai ales de farfuria prezentată. Cuțitul a fost meritat din plin!

Povești de viață impresionante

Cristian Sorin Podosu are 28 de ani și vrea să câștige titlul de cel mai bun bucătar. Până să ajungă să studieze arta bucătăriei a avut o condamnare pentru trafic de stupefiante.

La ”Chefi la cuțite” a venit cu scopul precis de a câștiga marele premiu. E încrezător și speră ca preparatul său să-i convingă pe chefi că merită o șansă.

Au crezut că e o doamnă vegetariană care adoră usturoiul. N-a fost așa! Chefii au fost cuceriți!

Costel Necula are 36 de ani, este bucătar de profesie, iar pasiunea pentru arta culinară o are încă din copilărie.

Nu își vede viața fără tigăi, aragaz și condimente și spune, fără să stea prea mult pe gânduri că: ”atunci când o să mor, o să mor în bucătărie!”

S-a prezentat în fața chefilor cu un preparat din pește, iar farfuria lui i-a dat gata încă de la prima privire. ”Băi, arată senzațional!”

Doamna Bibica vine tocmai din Sulina, așa că pește este specialitatea ei.

”Să dea Dumnezeu să le placă ce am gătit, poate nu-s cu moț. Babica gătește românește”, spune concurenta.

Așadar, saramură de plachie ”șade” în farfuria de concurs. Dar stați așa, că Babica știe să și cânte. Demonstrația i-a cucerit pe cei trei jurați care i-au dat cuțitul. Bine, Babicaaa!

Romeo Smith are un gând măreț, vrea să câștige marele premiu pus la bătaie la ”Chefi la cuțite”. Dar mai are ceva pe suflet. Își dorește să-i demonstreze soției că poate fi cel mai bun chef. A plecat pe ascuns de acasă pentru a venit la concurs, asta după ce soția nu a fost de acord ca el să apară la tv.

A gătit somon în crustă de susan, iar farfuria sa a fost intens lăudată de chefi.

Big Mamma. Augustina Hangalet, pe numele său real, are și o poveste în spatele imaginii de ”fată rea”. A crescut într-un orfelinat, fără să își cunoască părinții, însă vrea ca pasiunea pentru bucătărie să o ajute să-și construiască un viitor.

După un dans și o porție zdravănă de râs, Big Mamma are parte și de o explozie de fericire atunci când... primește cuțitul.

„Genial, bravo, Big Mamma, chiar te pricepi”.

Ce farfurie, ia de aici o porție de râs?! Big Mamma face deliciul chefilor cu un dans pe ritmuri de reggaeton: ”Geniaaal... După 14 ani de lucru ca lăcătuș mecanic, a decis să devină bucătar! Prăjitura ”Camelia” îi poartă numele și i-a cucerit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x