Daniel Andries, bucătar, a venit să-și impresioneze mentorii de la "Chefi la Cuțite", cu un preparat delicios.
La 14 ani jumătate, Daniel a intrat pentru prima dată într-o bucătărie, într-un hotel și acolo l-a cunoscut și pentru prima dată pe Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta este foarte recunoscător că a avut norocul să cunoască numai lume bună în acest restaurant și să învețe cât mai multe.
„Am învățat în 10 ani cât alții în 25, datorită lor”, a spus Daniel, fiind bucuros că are acest avantaj.
În această seară, Daniel a gătit scoici saint jacques, pe pat de dovleac și trufe.
Daniel a venit să-i impresioneze pe Chefi, astfel că preparatul speră să fie pe gustul fiecăruia dintre ei.
Cele mai multe emoții, Daniel le-a avut în spatele ușilor care parcă nu se mai deschideau, iar momentul când s-a revăzut cu chef Sorin Bondea și Cătălin Scărlătescu, a fost unul excepțional. Aceștia au depănat câteva amintiri și s-au bucurat de revedere.