Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare o delicioasă rețetă Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe!
Rețeta Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe - Ingrediente
- 15 buc. Saint jacques
- 700 gr dovleac fiert
- 1 buc. ghimbir
- 1 buc. trufă neagră
- sare și piper
- 200 gr unt
- 200 ml lapte
- 200 ml ulei de măsline
- 120 gr tartufata
- microgreens mazăre
- 10 gr sare neagră
Rețeta Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe - Preparare
Dovleacul fiert se blendează cu untul și laptele încălzit, se asezonează cu sare, piper și ghimbir răzuit și cu o lingură se porționează frumos pe farfurie. Deasupra se adaugă puțină tartufata.
- Citiți și Rețeta Saint Jacques cu piure de topinambur!
Într-o tigaie încinsă bine se adauga untul și imediat scoicile care se rumenesc pe ambele părți. Se așază peste piureul de dovleac .
Se decorează cu microgreens, felii de trufă fresh și sare neagră.
Rețetă de cheeseburger cu chifle preparate în casă. Mai gustoasă și mai sănătoasă!... Somon cu quinoa și piure de mazăre...