Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe

Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare o delicioasă rețetă Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe!

Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe

Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare o delicioasă rețetă Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe!

Rețeta Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe - Ingrediente


  • 15 buc. Saint jacques
  • 700 gr dovleac fiert
  • 1 buc. ghimbir
  • 1 buc. trufă neagră
  • sare și piper
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 ml ulei de măsline
  • 120 gr tartufata
  • microgreens mazăre
  • 10 gr sare neagră

Rețeta Saint jacques pe pat de dovleac cu ghimbir și trufe - Preparare

Dovleacul fiert se blendează cu untul și laptele încălzit, se asezonează cu sare, piper și ghimbir răzuit și cu o lingură se porționează frumos pe farfurie. Deasupra se adaugă puțină tartufata.

Într-o tigaie încinsă bine se adauga untul și imediat scoicile care se rumenesc pe ambele părți. Se așază peste piureul de dovleac .

Se decorează cu microgreens, felii de trufă fresh și sare neagră.

Video