Ana Maria Crudu, sora celebrei Daniela Crudu, a venit la „Chefi la cuţite” pentru a-i impresiona cu o rețetă inedită pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.
Tânăra a spus că și-a dorit mult să participe la „Chefi la cuțite”.
„Îmi place foarte mult emisiunea și am vrut să îi cunosc și pe chefi. Și cel mai important am vrut să fiu și eu concurentă, să văd exact cum este, să ai acolo emoții, să fii jurizat, să fii presat de timp și să și gătești și să și apari la televizor – mi se pare cel mai greu”, a spus Ana Maria Crudu.
„Se enervează repede. Începe și țipă”, a spus Daniela Crudu despre sora ei.
Ana Maria Crudu a spus că gătește de când era mică și că are emoții participând la „Chefi la cuțite”, dar vine cu optimism și voie bună.
„Chiar dacă arăt așa, sunt make-up artist și par că nu am nicio treabă cu bucătăria, provenim dintr-o familie normală și chiar stau în bucătărie ori de câte ori am puțin timp și am poftă de ceva”, a spus sora Danielei Crudu.
Ana Maria a vorbit și despre relația pe care o are cu sora ei, Daniela Crudu, alături de care locuiește.
„Mă simt foarte norocoasă că sunt sora ei. Mă ia cu ea peste tot, îi port toate hainele. Ne înțelegem foarte bine, ne iubim foarte mult. Nu mi-am dorit să fiu la fel de cunoscută ca Daniela”, a mai spus Ana Maria Crudu.
Ana Maria a mărturisit că sora ei, Daniela Crudu, își pregătește cocktailuri atunci când îi este foame.
Blondina a gătit un muşchiuleţ de porc în crustă de fistic.
Ana Maria Crudu a avut și un cadou pentru cei trei chefi – ea le-a dăruit tricouri cu câte un citat.