Când un preparat, pe lângă gust bun mai are și aspect plăcut, precum acest Mușchiuleț de porc în crustă de fistic, satisfacția este maximă.
Ingrediente pentru rețeta Mușchiuleț de porc în crustă de fistic
- 1,3 kg muschiuleț de porc
- 4 cepe roșii, mari
- 4 mere roșii și verzi
- 1 căpățână de usturoi
- Salată verde
- Rucola
- Cidru
- Rsșii cherry
- Ulei
- Sare
- Piper
- 200 g pesmet
- 2 legături de pătrunjel
- 100 g fistic
- 200 g unt
- Cress de mazăre și flori comestibile
Mod de preparare pentru rețeta Mușchiuleț de porc în crustă de fistic
Se prepară o marinadă din felii de mere și ceapă cu usturoi, cidru, sare și piper. În această marinadă se va ține mușchiulețul la rece pentru 30-40 de minute.
Apoi se scurge și se trage la tigaie în ulei de măsline și unt, până se sigilează, după care se adaugă din sosul de la marinadă și se prepară până se pătrunde bine.
Se amestecă pătrunjelul tocat mărunt cu fistic măcinat, pesmet, sare și piper, prin care se tăvălește mușchiulețul de porc.
Se feliază mușchiulețul de porc în medalioane și se așează pe farfurii, alături de o salată de roșii cu rucola.
Poftă bună!