Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

De ce nu e bine să speli carnea înainte s-o găteşti! Obiceiul acesta e un pericol pentru toată familia!

 
+2 click pentru
galerie

Multe persoane obişnuiesc să spele carnea înainte de a trece la gătit. Totuşi, se pare că acest obicei este periculos pentru sănătate!

Primul lucru atunci când te pregăteşti de gătit este să speli carnea în chiuveta din bucătărie. Totuşi, specialiştii spun că acest lucru nu este indicat.

Carnea crudă are bacterii pe suprafaţa sa, dar multe dintre ele sunt mult prea bine prinse de carne şi apa nu le va înlătura, aşa că singura şansă rămâne gătitul la temperaturi înalte.

Totuşi, apa scursă după spălarea cărnii va umple chiuveta de bacterii pe care prea puţini le curăţă imediat după.

În timp, acestea se înmulţesc şi devin un adevărat pericol pentru sănătate.

Citeşte şi:

„Sfiha” sau cea mai bună plăcintă cu carne în stil arăbesc! Te lingi pe degete și sigur mai ceri o porție!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
Black Friday - nu rata ofertele

Vezi toate reducerile 

PREMIUM

Mai multe