Multe persoane obişnuiesc să spele carnea înainte de a trece la gătit. Totuşi, se pare că acest obicei este periculos pentru sănătate!
Primul lucru atunci când te pregăteşti de gătit este să speli carnea în chiuveta din bucătărie. Totuşi, specialiştii spun că acest lucru nu este indicat.
Carnea crudă are bacterii pe suprafaţa sa, dar multe dintre ele sunt mult prea bine prinse de carne şi apa nu le va înlătura, aşa că singura şansă rămâne gătitul la temperaturi înalte.
Totuşi, apa scursă după spălarea cărnii va umple chiuveta de bacterii pe care prea puţini le curăţă imediat după.
În timp, acestea se înmulţesc şi devin un adevărat pericol pentru sănătate.
Citeşte şi:
Cătălin Scărlătescu și-a supărat fanii cu ultima apariție și un adevărat scandal a pornit! „Ai o privire de om pierdut î... Mori de râs! Bontea şi Dumitrescu au pregătit cea mai tare dedicaţie muzicală! "Cătăline, să ţii seama..."...