India Castley, în vârstă de 19 ani, care mănâncă doar carne crudă, spune că acesta a fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut pentru ea.
Duminica, 05.11.2023, 17:08Un bărbat a creat vâlvă pe internet după ce a publicat ce a ieșit din carnea recent cumpărată de la supermarket.
Marti, 24.10.2023, 16:24Un bărbat a decis să mănânce carne timp de 100 de zile ca să vadă ce se întâmplă cu organismului lui, la finalul experimentului. A pozat totul ca să arate dovada și imaginile au devenit virale.
Vineri, 08.09.2023, 17:42O femeie a fost șocată să descopere ce s-a întâmplat cu preparatul ei de pui după ce a băgat carnea la cuptor. Totul părea să decurgă ca o seara obișnuită pentru o familie care se pregătea să ia cina. Ce s-a întâmplat în momentul în care femeia a scos carnea de la copt.
Joi, 17.08.2023, 15:38O seară reușită alături de prieteni se poate transforma într-un adevărat fiasco, cu doar o secundă de neatenție. Ce pericol ascuns te pândește atunci când pregătești grătarul pentru a găti micii sau carnea
Miercuri, 02.08.2023, 13:31Un bucătar din Mexic a fost aspru acuzat de internauți și riscă o pedeapsă grea, după ce a gătit un fel de carne considerată necomestibilă. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!
Vineri, 07.07.2023, 14:37Chiftelele reprezintă un preparat vedetă în bucătăria românească. Află din rândurile următoare ce ingredient banal să adaugi în compoziția lor pentru a rămâne moi pe interior, dar, totuși, extrem de caramelizate la exterior!
Vineri, 02.06.2023, 13:09Un bărbat a vrut să facă un grătar în curtea casei sale, dar vecinul vegan i-a lăsat un bilet cu un mesaj complet neașteptat. Când a citit despre ce e vorba, omului nu i-a venit să creadă.
Vineri, 12.05.2023, 13:18Căpșunile românești sunt la mare căutare, așa că producătorii profită și le vând la un preț ridicat. Un kilogram a ajuns să coste chiar mai mult decât unul de ceafă de porc.
Duminica, 23.04.2023, 18:40În general, caserolele de carne, legume sau fructe au în interior și o bucată de material peste care sunt așezate produsele. Puțini sunt însă cei care știu la ce folosește aceasta, de fapt.
Vineri, 21.04.2023, 15:15O femeie a pus bicarbonat de sodiu peste carne tocată și ceea ce a urmat a fost complet neașteptat. Aceasta a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.
Miercuri, 08.03.2023, 13:28O femeie a pus o felie de carne pe tocător și se pregătea s-o spele și s-o gătească, însă aceasta a început să miște. Speriată, femeia a refuzat să mai facă mâncare.
Joi, 09.02.2023, 13:21Un videoclip, care a provocat spaimă, circulă în prezent pe rețelele de socializare. Un măcelar arată bucăți de carne proaspăt tăiate, spunându-le utilizatorilor că își vor schimba total modul în care mănâncă după vizionarea acestor imagini.
Sambata, 04.02.2023, 15:00Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) anunţă că a extins verificările la furnizorii restaurantelor din zona Piaţa Alba Iulia din Capitală, fiind retrase de la consum circa 2,8 tone de carne.
Sambata, 07.01.2023, 11:16Multă vreme s-a dezbătut dacă este bine sau nu să clătim carnea de pui înainte de a o prepara. Află din rândurile de mai jos care sunt explicațiile experților.
Marti, 06.12.2022, 17:26În episodul 15 al sezonului 3 de Mdicool, doctorul Mihail Pautov a vorbit alături de invitații săi despre cât de sănătos este consumul de carne și ce produse trebuie evitate.
Ediția din dată de 6 octombrie 2022 a emisiunii Mireasă Sezonul 6. Doamna Adriana și doamna Laura se gândeau ce să gătească, dar există câteva probleme: Ce facem cu carnea?
În ediția din 27 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, medicul Anca Hâncu ne spune cum să integrăm carnea în alimentația noastră. ”O restricție ar trebui să fie la carnea roșie”, a spus aceasta. Carnea devine toxică doar...
Carnea de miel este bogată în fier și e o sursă bună de acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6, însă nu este recomandată tuturor. Se pare că aceasta conține și multe proteine ușor digerabile, dar este periculoasă pentru persoanele care suferă de anumite boli.
Joi, 21.04.2022, 12:08Masa de Paște 2022 va fi mai costisitoare decât cea de anul trecut, iar prețurile afișate la mijlocul lunii aprilie se vor schimba până în Vinerea Mare. Mai ales cele la carnea de miel sau oaie, care oricum e mai scumpă decât în 2021. Iată cât costă un kilogram la crescătorii de animale și în marile hipermarketuri.
Vineri, 15.04.2022, 14:22Un bărbat a decis să facă un experiment și a mâncat doar carne de pui timp de 200 de zile. După un timp, omul a făcut o descoperire neașteptată.
Vineri, 25.03.2022, 11:46Un bărbat a ales să facă un experiment și a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. După câteva zile, omul a descoperit ceva complet neașteptat despre corpul său.
Miercuri, 02.02.2022, 13:42Atunci când vine vorba de gătit, toți ne dorim să acordăm o atenție sporită igienei. Totuși, puțini sunt cei care știu de ce nu trebuie să spălăm carnea de pui înainte de gătire.
Vineri, 18.06.2021, 11:55Bogdan Zaharescu, antreprenor, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum ar trebui să arate, dar și ce ar trebui să conțină un burger, ca să fie gustos.
Dacă la proba pe echipe n-au avut voie carne, la cea individuală a fost ingredientul de bază!
Cristi Mărgărit, specialist în nutriție, a oferit la Neatza cu Răzvan și Dani câteva sfaturi pentru o masă de Paște fără griji.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne spune secretul celor mai fragede preparate din carne în stil oriental.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, lapte, faina, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mămăligă pe cartofi și carne la garniță”.
Cele mai căutate produse de Crăciun sunt preparatele din carne. Cum le alegem pentru a ne bucura de friptură delicioasă alături de cei dragi și ce oferte au comercianții.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne cea mai buna rețetă de friptură de vită.
Mădălina Barbu, antreprenor, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani cum trebuie să alegem carnea în funcție de ce vrem să preparăm.
La proba individuală, membrii celor trei echipe intrate la duel au trebuit să pregătească un prepatat pe bază de carne.
La proba individuală, membrii celor trei echipe intrate la duel au trebuit să pregătească un prepatat pe bază de carne.
Românii au prins gustul celebrelor fripturi T-bone, rib-eye și New York. Carnea certificată "halal" este considerată cea mai curată, datorită metodei de procesare.
Toamna este sezonul murăturilor pentru toate gospodinele din ţară. În localitatea buzoiană Mânzăleşti, oamenii îşi pregătesc conservele de iarnă cu saramura ce le izvorăşte direct. din munte. Reţeta perfectă pentru murături este...
Duminica, 25.10.2020, 08:27Război în Parlamentul European pe denumirea de burger. Aleşii trebuie să decidă dacă produsele vegetariene pot sau nu purta denumirile unor preparate făcute în mod tradiţional din carne. Fermierii resping ideea pentru că le sunt afectate...
Miercuri, 21.10.2020, 19:32Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de medicul Alina Burlacul, ne explică care sunt cele mai periculoase alimente pentru sistemul hormonal.
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne arată cum se face tranziția către un meniu de toamnă.
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne arata cum sa alegem carnea pentru gratar.
România are cea mai ieftină carne din toată Europa! Dar şi o putere de cumpărare pe măsură. Anul trecut, prețul cărnii era cu 37 la suta sub media Uniunii Europene, potrivit Eurostat. La jumătate de Austria și Franța. Doar ca și salariile...
Miercuri, 19.08.2020, 19:30Mâncare ca la bunica. Mai mulți bucătari prezintă la Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete tradiționale românești.
Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum arata cei mai mari specialisti la facut gratar.
În timp ce în Statele Unite ale Americii problemele cu aprovizionarea se adâncesc pe zi ce trece, Europa se confruntă cu un surplus de carne. Iar România nu face excepţie. Timp de două luni şi jumătate, terasele şi restaurantele au fost închise, iar festivalurile - anulate. În această ecuaţie, avem şi o veste bună: Pe termen scurt, acest surplus s-ar putea traduce în scăderi de preţuri şi promoţii la raft.
Marti, 02.06.2020, 19:56Extreme în industria cărnii! În timp ce în Statele Unite ale Americii problemele cu aprovizionarea se adâncesc pe zi ce trece, Europa se confruntă cu un surplus de carne. Iar România nu face excepţie. Timp de două luni şi jumătate, terasele...
Marti, 02.06.2020, 19:29Românii schimbă legislaţia muncii în Germania, după ce sute de muncitori din industria prelucrării cărnii s-au infectat. Abatoarele vor renunța la serviciile subcontractorilor și vor fi obligate să le ofere angajaților condiții mai bune de...
Duminica, 31.05.2020, 19:29Iată cum arată o masă îmbelșugată cu preparate gustoase pentru masa de Înălțare.
Proprietarul unei pescării a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani ce pește preferă românii, dar și alte informații interesante.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține carne, muștar, țelină, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Supă cremă de muștar cu inimioare mici".
Aglomeraţia din pieţe sau magazine s-a mutat astăzi în faţa măcelăriilor. Românii au aşteptat la cozi zeci de minute pentru carnea pe care o vor pune pe grătare în curte sau în casă anul acesta. Autorităţile avertizează, urmează un...
Joi, 30.04.2020, 19:22Deşi carnea de miel este vedeta mesei de Paşte, tot mai mulţi sunt cei care o înlocuiesc cu cea de struţ. Au şi motive pentru care fac asta: conţine mai puţin colesterol, este mai gustoasă şi se găteşte şi mai repede. Beneficiile însă....
Luni, 13.04.2020, 16:38