Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

De la agonie la extaz! Cine a câștigat amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”, oferită de Mugurel Feiszes

Amuleta 19 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este una extrem de puternică. Juratul acestei ediții, Mugurel Feiszes, a decis cine primește bonusul special pus la bătaie de Gina Pistol!

Mugurel Feiszes a anunțat cine a câștigat amuleta 19 de la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, Sorin bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gătit la emisiunea „Chefi la cuțite” rețete rafinate, cu ingrediente alese cu multă grijă, totul pentru a impresiona pe cel care a făcut degustarea și jurizarea: Mugurel Feiszes, un celebru manager din România, ce se poate lăuda cu o carieră impresionantă.

Cine a câștigat amuleta 19 de la emisiunea Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu a pregătit o supă cremă cu Saint Jacques, unul dintre ingredientele sale preferate.

citește și: Surpriza trăită de jurații „Chefi la cuțite” când l-au văzut pe Mircea Zara! Ce secrete au ieșit la iveală

Sorin Bontea a mizat pe o rețetă clasică de homar Thermidor, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit o mâncare cu influențe asiatice, în care ingredientul principal a fost black cod.

Cu multă atenție, Mugurel Feiszes a gustat din cele trei farfurii și a decis cine merită amuleta 19 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Celebrul Mircea Zara, dezvăluiri emoționante la emisiunea „Chefi la cuțite”! Ce s-a aflat despre trecutul său

Surpriza a fost mare atunci când acesta și-a făcut apariția în platoul show-ului și a anunțat că amuleta 19 merge la Sorin Bontea. În prezent, Cătălin Scărlătescu deține opt amulete, Sorin Bontea șase, iar Florin Dumitrescu doar cinci!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video