Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

De la vegetarian, la tradițional la „Chefi la cuțite”

 
+4 click pentru
galerie

Începutul unui nou sezon a garantat noi surprize de gust și savoare în farfuriile de la degustările pe nevăzute de la „Chefi la cuțite”. Preparatele inedite, pregătite cu cele mai proaspete ingrediente din Cămara Lidl au fost propunerile concurenților pentru a-i impresiona pe pretentiosii jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu!

Prima săptămână a oferit diferite experiențe culinare, căci atât burgerul vegetal, cât și fasolea cu scăriță și polenta au obținut pașaportul pentru următoarea etapă. Fiecare dintre candidați a avut la dispoziție produsele de top Lidl pentru a-și pune în practică imaginația și pentru a le oferi juraților un exemplu de plating și savoare!

Fileul de dorada în crustă de mac, mușchiulețul de miel cu piure de dovleac și gumat de sfeclă și trufele în coșulet de ciocolată au surprins la masa de jurizare de săptămâna aceasta.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe