Căutare Live

Decizie complet neașteptată, înainte de sezonul 8 Chefi la cuțite! Chef Cătălin Scărlătescu a lăsat totul și a plecat din România

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite, după ce Cătălin Scărlătescu a luat decizie de-a pleca din țară!

Chef Cătălin Scărlătescu a plecat din țară

Simpaticul jurat a reușit să câștige marele trofeu din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, deși mulți nu mai aveau mari speranțe că acest lucru se va întâmpla, când acesta a pierdut concurent după concurent din echipa sa.

Totuși, soarta l-a desemnat câștigător pe Alexandru Comerzan din echipa mov condusă de Scărlătescu. Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite s-a terminat cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă și deja are loc castingul pentru următorul sezon.

Decizie complet neașteptată, înainte de sezonul 8 Chefi la cuțite! Chef Cătălin Scărlătescu a lăsat totul și a plecat din România

Chef Cătălin Scărlătescu a plecat din țară

Înainte de-a începe filmările pentru un nou sezon Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a decis să plece puțin din țară! Acesta a ales ca destinație Thailanda, unde este soare și cald. Asta da răsplată pentru așa o victorie!

Juratul emisiunii Chefi la cuțite a mâncat tot felul de preparate, s-a plimbat și a avut parte de o experiență pe cinste! Așa cum era de așteptat, fanii nu au ratat ocazia să-i dea numeroase like-uri și comentarii.

Decizia de-a pleca în Thailanda i-a uimit pe fani, mai ales că Scărlătescu prefera mereu litoralul românesc, pe care îl iubește atât de mult!

Ce va face Alexandru Comerzan cu marele premiu al sezonului 7 „Chefi la cuțite”. „Sunt nerăbdător”... Chef Florin Dumitrescu a fost operat! Ce a pățit juratul emisiunii Chefi la cuțite...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x