Live acumAsia Express - Drumul elefantului
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Decizie complet neașteptată, înainte de sezonul 8 Chefi la cuțite! Chef Cătălin Scărlătescu a lăsat totul și a plecat din România

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Chefi la cuțite, după ce Cătălin Scărlătescu a luat decizie de-a pleca din țară!

Chef Cătălin Scărlătescu a plecat din țară

Simpaticul jurat a reușit să câștige marele trofeu din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, deși mulți nu mai aveau mari speranțe că acest lucru se va întâmpla, când acesta a pierdut concurent după concurent din echipa sa.

Totuși, soarta l-a desemnat câștigător pe Alexandru Comerzan din echipa mov condusă de Scărlătescu. Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite s-a terminat cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă și deja are loc castingul pentru următorul sezon.

Înainte de-a începe filmările pentru un nou sezon Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a decis să plece puțin din țară! Acesta a ales ca destinație Thailanda, unde este soare și cald. Asta da răsplată pentru așa o victorie!

Juratul emisiunii Chefi la cuțite a mâncat tot felul de preparate, s-a plimbat și a avut parte de o experiență pe cinste! Așa cum era de așteptat, fanii nu au ratat ocazia să-i dea numeroase like-uri și comentarii.

Decizia de-a pleca în Thailanda i-a uimit pe fani, mai ales că Scărlătescu prefera mereu litoralul românesc, pe care îl iubește atât de mult!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro