Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Decizie neașteptată! Ce se întâmplă cu premiul de la „Chefi la cuțite”! Mihai Munteanu, răspuns dur la adresa criticilor

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Munteanu, cunoscut ca „Munti”, este concurentul care a reușit să câștige marele trofeu al celui de-al șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Ies la iveală detalii incredibilă și o decizie complet neașteptată!

Talentatul bucătar din echipa albastră a lui Chef Sorin Bontea a intrat la duel cu alți doi concurenți din echipa galbenă a lui Cătălin Scărlătescu, dar preparatul său pare să fi fost mai bun. Victoria sa a fost contestată de către alți concurenți din emisiunea „Chefi la cuțite” și, la scurt timp de la câștigarea trofeului, Mihai Munteanu (Munti) a motivat reușita sa, astfel:

„În finală am lucrat cu colegii mei de echipă, Silviu, Alex, Valentin, Sorin şi Denis, care m-au ajutat enorm. A fost o muncă de echipă, toţi am lucrat cot la cot, de aceea spun că ultima bătălie nu a fost câştigată doar de mine, ci de noi, ca tot unitar. Chef Sorin Bontea ne-a fost alături cu sfaturi, ca şi pe parcursul sezonului, motiv pentru care vreau să îi mulţumesc. Este un om extraordinar. De ce cred eu că am câştigat? Cred doar că aşa a vrut bunul Dumnezeu” (declarație făcută celor de la adevarul.ro.).

Mai mult decât atât se pare că Munti a dezvăluit și ce va face cu premiul de 30.000 de euro. Premiul câștigat va merge către logodnica sa, iar o parte va merge spre prietenii săi! „O parte din bani pentru camarazii din finală, pentru că toți am lucrat din greu, cot la cot”, a mai adăugat acesta.

Ce răspuns a dat celor care l-au criticat și i-au contestat Victoria? Mihai Munteanu a menționat că nu este de acord cu o asemenea atitudine și că el consideră victoria sa una meritată, pentru care a muncit mult.
 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI