Antena Căutare

Dentistul Iulian Juncănaru, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”! „Ca să fac facultate munceam vara în Italia, nu m-am lăsat”

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu și-a dorit să aibă parte de un concurent de meserie medic dentist, iar dorința s-a împlinit atunci când și-a făcut apariția Iulian Juncănaru.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Juncănaru Iulian a venit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să demonstreze că pasiunea pentru gătit te poate ajuta să transformi rețetele simple în adevărate delicii! Cu o rețetă de mușchiuleț de porc cu sos de merișoare și piure, concurentul și-a dorit să impresioneze jurații.

citește și: Adda și Cătălin Rizea au dat lovitura la „Chefi la cuțite”! Ce verdict neașteptat au primit

Născut în Broșteni, locul în care a copilărit Ion Creangă, Iulian a dezvăluit ce copilărie palpitantă a avut, dar și cât de greu i-a fost să își realizeze visul de-a deveni medic.

Dentistul Iulian Juncănaru, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite”! „Ca să fac facultate munceam vara în Italia, nu m-am lăsat”

Dentistul Iulian Juncănaru, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite

Dentistul Iulian Juncănaru, poveste emoționantă la „Chefi la cuțite

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

citește și: Sorin Bontea, vrăjitorie curată la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu s-a enervat instant

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, a dezvăluit acesta, plin de emoție.

Apoi, concurentul a apărut în fața juraților emisiunii „Chefi la cuțite” și a aflat verdictul. Cu două cuțite, Iulian Juncănaru a mers mai departe în competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sorin Bontea, vrăjitorie curată la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu s-a enervat instant... „Nu ești pe craca ta, prietene”. Cătălin Scărlătescu are și icoană, la „Chefi la cuțite”! Cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x