Antena Căutare

Diana Maganu a plâns de bucurie la „Chefi la cuțite”! Desertul său i-a uluit pe chefi: „Rupe barierele, mamă, pentru că poți”

Diana Maganu are 21 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să descopere dacă poate pregăti deserturi apreciate chiar și de chefi, nu doar de clienții săi!

Diana Maganu a plâns de bucurie la „Chefi la cuțite”! Desertul său i-a uluit pe chefi: „Rupe barierele, mamă, pentru că poți” Galerie
Diana Maganu, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În timp ce a pregătit un mousse de ciocolată albă cu ananas, tânăra de la „Chefi la cuțite” a povestit mai multe despre ea și pasiunea ei pentru bucătărie, descoperită încă de la vârsta de nouă ani.

Diana Maganu și-a învins temerile la „Chefi la cuțite”

„M-am înscris la Chefi la cuțite să mă pun la încercare, să-mi demonstrez ceva mie, să văd dacă preparatele mele sunt apreciate și de niște chefi. Acuma sper să am success”, a dezvăluit Diana Maganu.

citește și: Făcea singur opt sute de pizza pe zi, la peste 45 de grade! Angelo Ardelean i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”

Tânăra de 21 de ani a locuit în Italia până la 18 ani, apoi s-a mutat cu soțul în Germania. De curând, cei doi au venit în România și și-au deschis propria afacere, bazată pe pasiunea concurentei de-a face torture ieșite din comun.

Tânăra a dezvăluit că s-a născut având patru degete și acest lucru a făcut-o să aibă o copilărie dificilă, fiindcă mereu a fost ținta glumelor copiilor din jur.

citește și: De la „Asia Express” la „Chefi la cuțite”! Nico și Andra au făcut show în bucătărie

Totuși, Diana Maganu a reușit să treacă peste acest aspect și azi gătește și are propria afacere, fără probleme. Povestea ei emoționantă poate fi privită ca o adevărată lecție de viață!

„Rupe barierele, mamă, pentru că poți. Lasă complexele deoparte, nu mai pierde vremea, ieși în față”, a fost sfatul dat de Florin Dumitrescu, după ce chefii i-au dat trei cuțite!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Făcea singur opt sute de pizza pe zi, la peste 45 de grade! Angelo Ardelean i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”... Cristina Sarafim a făcut senzație la „Chefi la cuțite” cu dezvăluirile sale despre struți: „A zis că sunt curcani altoiț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x