Antena Căutare

„Din locul unde era restaurantul au ieșit teroriștii și au început să tragă”! Meseria de bucătar poate să fie periculoasă, dar George i-a uimit pe chefi!

Nu e ușor să impresionezi juriul de la „Chefi la cuțite”, dar Mihali Cristian George are de gând să își încerce norocul.

Nu e ușor să impresionezi juriul de la „Chefi la cuțite”, dar Mihali Cristian George are de gând să își încerce norocul.

Este sous chef într-un restaurant din Paris și este extrem de sigur de forțele sale. A ales să gătească un pește cu piure de morcov.

La 17 ani a plecat în Irlanda și a lucrat în construcții, dar se pare că bucătăria rămâne marea lui pasiune.

„Am început munca de jos, curățam 200 de kilograme de cartofi pe zi”

Spune că a gătit pentru vedete și oameni de seamă în Franța, iar acum a venit în România ca să impresioneze. Spune că și-ar deschide aici o afacere.

Chefii au fost impresionați de modul în care arată preparatul.

„Din locul unde era restaurantul au ieșit teroriștii și au început să tragă”, a povestit concurentul despre atacul sângeros din noiembrie 2015, de la Paris.

Dar a impresionat și a primit trei cuțite! George chiar este bun!

A lăsat pentru puțin timp microfonul! Horia Brenciu gătește cu fetele sale la „Chefi la cuțite”... „Jur că nu se lasă! Ce e mă, cu tine, insistentule”! Robert face senzație la „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x