Antena Căutare

Nicolai Tand jurizează lupta amuletelor la „Chefi la cuțite”

Premiera sezonului 7 Chefi la cuțite continuă diseară, de la 20:00, pe Antena 1, cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute, completată de o luptă piperată pentru cea de-a doua amuletă, între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Premiera sezonului șapte „Chefi la cuțite” continuă diseară, de la 20:00, pe Antena 1, cu o nouă rundă de jurizări pe nevăzute, completată de o luptă piperată pentru cea de-a doua amuletă, între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

De data aceasta, Nicolai Tand este invitat special la jurizare, iar maramureșeanul este conștient că misiunea sa este departe de a fi una ușoară: „Întotdeauna este greu să jurizezi o farfurie a unui chef. Dacă iei zece chefi și le dai zece ingrediente, o să vezi că fiecare are direcția lui. Diseară voi alege cu papilele, cei doi care pierd nu trebuie să fie supărați pe mine!”, spune acesta. „Este un prieten bun de-al nostru, o combinație foarte interesantă între francez și maramureșean. A învățat să mănânce în Franța, dar a început să gătească în Maramureș…ceea ce-l face să fie foarte special”, adaugă Florin Dumitrescu, ce îi va pregăti un preparat care-l va face pe Nicolai să își amintească de zona în care s-a născut.

Nicolai Tand jurizează lupta amuletelor la „Chefi la cuțite”

În prima luptă de luni seară, Cătălin Scărlătescu a adjudecat avantajul de „a da freeze pentru zece minute unei echipe adverse”, însă ambiția de a cuceri toate cartolinele norocoase îl face să lupte la fel de crâncen și în această seară: „Cum ar fi să încep sezonul 7 de battle-uri cu toate amuletele câștigate?!”, se întreabă acesta.

Nicolai Tand jurizează lupta amuletelor la „Chefi la cuțite”

Dacă prima amuletă a iscat o luptă piperată între chefi, cea de-a doua va isca un război între jurații chefi la cuțite, pentru că avantajul anunțat de Gina Pistol nu a mai existat până în acest moment și, mai mult decât atât, poate fi vital în confruntările pe echipe: „O amuletă poate să schimbe o prietenie, soarta unei probe, sau soarta unui întreg sezon”, sunt de părere chefii.

Nicolai Tand jurizează lupta amuletelor la „Chefi la cuțite”

Așa se face că chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își vor lăsa amprenta asupra unui dish ce are la bază trei ingrediente impuse: avocado, ridiche și ou. Care dintre cei trei îl va impresiona cel mai tare pe Nicolai Tand, rămâne de văzut în această seară. Tot de la 20:00, telespectatorii Antena 1 pot urmări spectacolul din cea de-a doua rundă de jurizări pe nevăzute Chefi la cuțite, unde un sous chef, un șofer pe tir de mare tonaj, un fost student la jurnalism și un mecanic auto vor încerca să demonstreze că pasiunea pentru gastronomie nu are limite.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au inventat ”Poliția Gastronomică”... Imagini de culise de la premiera "Chefi la cuțite", exclusiv pe AntenaPlay! Sorana, ex-ASIA, a avut un restaur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x