Antena Căutare

Imagini de culise de la premiera "Chefi la cuțite", exclusiv pe AntenaPlay! Sorana, ex-ASIA, a avut un restaurant și se pricepe la bucătărie

Sezonul 7 al celui mai îndrăgit show culinar din România, "Chefi la cuțite", a debutat în forță cu farfurii inedite, povești de viață și un prim câștigător al celei dintâi amulete puse la bătaie.

Sezonul 7 al celui mai îndrăgit show culinar din România, "Chefi la cuțite", a debutat în forță cu farfurii inedite, povești de viață și un prim câștigător al celei dintâi amulete puse la bătaie.

Peste 275 de preparate așteaptă să fie jurizate în cel de-al șaptelea sezon Chefi la cuțite, ce a avut premiera pe Antena 1. Deși o bună parte dintre dish-uri fac deliciul chefilor, cei trei maeștri ai gastronomiei încă par să fie luați prin surprindere de creativitatea din bucătărie a unor concurenți.

În ediția 1 a noului sezon "Chefi la cuțite", Forin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit la masa jurizării pe nevăzute cu bateriile încărcate și au început deja să pună ochii pe cei mai talentați concurenți.

Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat în prima ediție a sezonului 7?

Printre cei care au „condimentat” atmosfera din platou cu povești, dar și cu o farfurie gustoasă este și Nica Alin Adrian, cel mai tânăr primar din România. Concurentul, de loc din Dudeștii Noi, a luat trei cuțite. În platou s-a aflat și Sorana Darclee, fostă componentă a trupei ASIA, cea care a povestit că nu este deloc străină de bucătărie.

Mai mult, artista a rememorat, alături de chef Scărlătescu, momentul în care acesta i-a fost bucătar într-un restaurant pe care Sorana l-a avut în urmă cu ani buni. "Spărgea farfurii când se enerva", a povestit concurenta. Cum s-a descurcat Sorana, dar și ce alte dezvăluiri a mai făcut, vezi doar pe online. Întră pe antenaplay.ro si ai imagini exclusive din culise primei ediții "Chefi la cuțite", sezonul 7!

Nicolai Tand jurizează lupta amuletelor la „Chefi la cuțite”... Alexandru Irina este sous-chef și vrea să se "mărite" cu gastronomia: "Am pierdut o relație din cauza găt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x