Antena Căutare

Dorian Popa și „mamișor”, apariție de senzație! „Altceva, bossule! Acuma, John...posibilitățile erau limitate!”

Surpriză uriașă la emisiunea „Chefi la cuțite”! Dorian Popa a luat-o pe mamișor și a venit să facă spectacol de zile mari, cu o rețetă specială!

Surpriză uriașă la emisiunea „Chefi la cuțite”! Dorian Popa a luat-o pe „mamișor” și a venit să facă spectacol de zile mari, cu o rețetă specială!

După inedita experiență de la emisiunea „Asia Express” unde a fost nevoit să jupoaie șerpi, Dorian Popa și-a luat iar inima în dinți și a venit alături de „mamișor” la „Chefi la cuțite” ca să gătească o rețetă specială de limbă cu măsline!

„Eu sunt un gurmand, îmi place foarte mult să mănânc. Dar de data aceasta sunt mai mult cu ajutatul și cu ajutatul, mamișor se pricepe și gătește”, a zis artistul.

Jurații s-au apucat să deguste preparatul și apoi a venit marele moment al confruntării! Așa cum era de așteptat, surpriza a fost uriașă atunci când Dorian Popa și „mamișor” și-au făcut apariția în platou.

„Am făcut un decor în farfurie cu simbolul Asia Express. Acuma, John...posibilitățile erau limitate”, a zis cântărețul.

Totuși, pentru rețeta pregătită, cei doi au primit trei cuțite și au mers mai departe în competiție!

Liviu și-a luat două bilete de avion, să fie sigur că ajunge la „Chefi la cuțite”! „E săracă farfuria? Păi și io sunt să... Marius Baldovin i-a șocat pe chefi și s-a lăsat cu show! „Bate, Doamne, omul prost”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x