Antena Căutare

Dorin Voiasciuc s-a pozat alături de fiica sa. Cum arată aceasta și ce reacție au avut fanii când au văzut-o

Dorin Voiasciuc de la „Chefi la cuțite” s-a fotografiat alături de fiica sa și poza a făcut senzație pe pagina acestuia de Instagram. Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat.

dorin voiasciuc de la chefi la cutite Galerie
Dorin Voiasciuc de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum arată fiica sa | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ținut publicul cu sufletul la gură și a adus în fiecare ediție rețete savuroase, povești de viață incredibile și concurenți cu o imensă pasiune pentru gătit. Printre aceștia s-a numărat și Dorin Voiasciuc, un bucătar cu experiență, care i-a impresionat pe chefi încă din audiții, atunci când am aflat mai multe despre el, despre fiica sa și despre cariera de până acum.

Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite s-a pozat alături de fiica sa și a făcut senzație pe Instagram

Atunci, concurentul a ales să pregătească o rețetă de antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă, piure de sfeclă, crustă de fistic și pasta de trufe albe. După degustare, acesta a povestit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu prin ce clipe grele a trecut în timpul carierei și a dat și detalii despre fiica sa.

„Dovedim și facem show, pentru asta am venit. Lovim, luăm tot, luăm titlul și am plecat. Dacă am trecut de etapa asta, dincolo calc pe cadavre, fac tot în spatele meu. Nu am prieteni în bucătărie, pentru titlu nu am pe nimeni prieten. O să fac orice să îmi ating scopul. Te ajut, te îndrum, dar nu îți dau titlul pe munca mea. Adică eu am chestia asta și la bucătărie”, a mărturisit concurentul în etapa de audiții, atunci când a anunțat cât de determinat este să câștige „Chefi la cuțite”.

Citește și: Dorin Voiasciuc are o soție superbă! Cum arată femeia care l-a cucerit pe fostul concurent "Chefi la Cuțite"

Puțini au fost cei care au știut însă că ambiția concurentului venea dintr-un plan cât se poate de nobil, iar acest lucru s-a aflat într-un episod din producția online „Speak @ cuțite”. În cazul în care ar fi câștigat marele premiu din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, acesta ar fi folosit premiul cu scopul de-a ajuta cât mai mulți copii nevoiași, lucru pe care îl face deja ori de câte ori are ocazia. Mulți dintre cunoscuți îl laudă pentr faptul că are un suflet generos și pentru că iubește mult copiii. Într-o postare recentă pe Instagram, acesta a arătat tuturor cât de mândru este de fiica sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ce fata frumoasa ai! Frumoasa foc!🔥🔥”, „Frumusica foc fata lui tata!”, „Frumusica foc”, „Ce draguti”, iată doar o parte din reacțiile urmăritorilor de pe Instagram.

Chiar dacă estre extrem de ocupat din cauza meseriei sale de bucătar, Dorin Voiasciuc din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este un tată grijuliu și extrem de atent cu fiica sa, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea, schimbare neașteptată de look. Cum arată acum, după vacanța de la „Chefi la cuțite”... Ce mai face Adrian Luca de la „Chefi la cuțite” sezonul 8. Cum a fost surprins tânărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x