Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al 16-lea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise și a aflat detalii surprinzătoare despre unii dintre concurenți. Ce a descoperit acesta în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”?

sorin bontea si speak, in culisele „Chefi la cutite” Galerie
Speak a stat de vorbă cu o parte din concurenții rămași la „Chefi la cuțite”, în episodul 45 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

În episodul trecut din „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul Irinei Fodor i-a descusut pe membrii echipei mov pentru a afla mai multe detalii despre Cătălin Scărlătescu, în încercarea lui de-a se împrieteni cu acesta.

Speak i-a cerut prietenia, ba chiar a încercat să îl mai îmbuneze, purtând la gât o eșarfă mov, ca semn de susținere pentru echipa lingurilor din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Acum, în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a stat de vorbă cu anumiți concurenți și a aflat detalii surprinzătoare.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Speak a degustat farfuriile pregătite de cele trei echipe din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, în cadrul celui de-al 16-lea battle. Se pare că gustul a fost atât de bun, încât cu greu a putut să aleagă un Chef preferat. De data aceasta, Sorin Bontea nu a mai insistat să primească susținerea lui Speak, ci a dorit mai degrabă să facă un pariu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, tot în episodul 45 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul a stat de vorbă cu Victorina Matveev și a descoperit ce sentimente o încearcă pe concurenta din echipa lui Sorin Bontea, cât de mare este dorul de casă, dar și care este cea mai mare dorință a sa.

Rikito Watanabe la „Chefi la cuțite”, alaturi de speak

Descoperă detalii savuroase în episodul 45 din „Speak @ cuțite”

Rikito Watanabe, extrem de binedispus după ce a gătit pe placul lui Sorin Bontea, a explicat cât de important este pentru el relația cu liderul echipei verzi, cel pentru care și-a făcut chiar și un tatuaj.

Tot în episodul 45 din „Speak @ cuțite” am putut afla ce planuri are Dorin Voiasciuc cu premiul, în cazul în care l-ar câștiga, cum se simte Keed după experiențele trăite la „Chefi la cuțite”, dar și alte detalii surprinzătoare despre Elena Matei și Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

Ce s-a mai întâmplat în culise, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 45 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 44 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 44. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Speak la Cutite - Episodul 48 - FINALA Miercuri, 16.06.2021, 11:45
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 48 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii savuroase din finala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

Joi, 17.06.2021, 00:03
„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 47 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre foștii concurenți, cât și despre semifinaliștii din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Marti, 15.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 46. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 46 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii surprinzătoare atât despre concurenții care au ajuns în semifinală, cât și despre îndrăgiții chefi.

Luni, 14.06.2021, 22:54
„Speak la cuțite”, episodul 44. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Speak la cuțite”, episodul 44. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al 15-lea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise pentru a dezvălui ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Ce detalii au ieșit la iveală în episodul 44 din producția online „Speak @ cuțite”?

Luni, 07.06.2021, 22:47
Ultimele știri
x