Antena Căutare

E indian, a început școala la patru ani, știe șase limbi străine și a crescut în România: "Și pe vremea lui Ceaușescu exista samosa, se numea șnițel din parizer!”

Sezonul poveștilor aduce în platou, în cea de-a doua ediție, pe lângă preparate speciale, povești de viață interesante și emoționante.

Sezonul poveștilor aduce în platou, în cea de-a doua ediție, pe lângă preparate speciale, povești de viață interesante și emoționante.

El este Advani Tushar și are doar 17 ani. Nu stă pe net cât e ziua de mare, ci este pasionat de bucătărie, inspirat fiind de mama sa. În prezent este student la Facultatea de Turism, căci a început școala la patru ani și jumătate, cunoaște șase limbi străine și vede în România o a doua casă, deși a crescut într-o cultură cu totul și cu totul diferită.

E indian, a început școala la patru ani, știe șase limbi străine și a crescut în România: "Și pe vremea lui Ceaușescu exista samosa, se numea șnițel din parizer!”

Concurentul este originar din India și a venit în fața celor trei chefi cu o rețetă tradițională, samosa - pachețele exotice condimentate specific: ,,Și pe vremea lui Ceaușescu exista samosa, se numea șnițel din parizer!”.

Chefii s-au arătat cu adevarat impresionați de Tuși, așa cum îl numesc prietenii români. Concurentul le-a și cântat în indianăm, iar atunci când a fost întrebat din echipa cui ar vrea să facă parte, Tuși n-a ales, însă l-a exclus pe Bontea. "Dar eu ce-am, Tuși?" s-a amuzat chef Sorin.

Nora a dat roba de avocat pe șorțul de bucătăreasă și l-a luat pe Scărlătescu de la masa juriului: "Ce cauți, Cătăl... S-o... nimic! Ea îl vrea pe Sorin! "Bontea, dacă nu-mi dai cuțit, te bat!" A fost ajutor de bucătar la Paris, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x