Antena Căutare

E tristețe mare în tabăra de la Șopârlița! Au venit rezultatele, iar marii câștigători sunt... Cruduțele și familia!

Nu mai e nimic de salvat! Cine primește voturile celor trei chefi sunt câștigătorii serii și finaliștii sezonului special de Chefi la Cuțite. Cei trei amfitrioni ai show-ului au judecat corect și au anunțat marii învingători

Nu mai e nimic de salvat! Cine primește voturile celor trei chefi sunt câștigătorii serii și finaliștii sezonului special de Chefi la Cuțite. Cei trei amfitrioni ai show-ului au judecat corect și au anunțat marii învingători.

Cu cele mai bune farfurii pe care le puteau face, cele trei echipe s-au prezentat aproape de perfecțiune, iar acest lucru le-a complicat existența celor care decid cine o să se lupte pentru premiul de 10.000 de euro.

După îndelungi analize și păreri în contradictoriu, marele juriu a ajuns la un acord de principiu. Marii câștigători ai serii sunt fetele familiei Crudu și familia lor.

Jurizarea supremă! Cine merge în Marea Finală? Se aruncă vorbe grele la degustare: „Ăsta ar fi în stare să mănânce și co... Chefi la cuțite - Familii la cuțite. Seara răsturnărilor de situații și a marilor surprize. Familia Crudu e în Marea Fin...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x