Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu și-a ales echipa, la „Chefi la cuțite”! Cum arată tunicile în carouri din sezonul 8

După un bootcamp presărat cu probe dificile, Cătălin Scărlătescu a ales bucătarii care vor face parte din echipa sa de tunici în carouri, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Cătălin Scărlătescu și-a ales echipa, la „Chefi la cuțite”! Cum arată tunicile în carouri din sezonul 8 Galerie
Cătălin Scărlătescu, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost spectaculos și ne-a adus nu doar numeroase rețete de senzație, ci și momente savuroase. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show culinar, a pus la bătaie douăzeci și patru de amulete extrem de prețioase, bune de folosit în luptele pe echipe.

În fiecare ediție, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au dat tot ce au avut mai bun pentru a pregăti mâncăruri spectaculoase, în goana după amulete.

Ce concurenți sunt în echipa cu tunici în carouri a lui Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite

La final, clasamentul a arătat astfel: Cătălin Scărlătescu a adunat nouă bonusuri, Florin Dumitrescu opt, iar Sorin Bontea doar șapte.

citește și: Zannidache din echipa lui Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” e cântăreț! Ce piesă l-a făcut celebru pe YouTube

Cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu a mers către Ionuț Belei. Apoi, după etapa de bootcamp, acesta a decis să își aleagă cu multă grijă concurenții din echipa sa cu tunici în carouri, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu este formată din:

  • Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul)
  • Roxana Blenche
  • Coca Nicolae Eupsihie
  • Lavinia Ilcău
  • Cătălin Rizea, soțul Addei
  • Paul Maxim
  • Cristian Boca
Ei sunt bucătarii din echipa lui Florin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum arată tunicile cu buline... Gina Pistol, surpriză uriașă de la Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat în culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x