Antena Căutare

Ei sunt bucătarii din echipa lui Florin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum arată tunicile cu buline

Bootcampul s-a terminat și Florin Dumitrescu a ales bucătarii care vor face parte din echipa sa de tunici cu buline, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Ei sunt bucătarii din echipa lui Florin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cum arată tunicile cu buline Galerie
Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

În ediția 27 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei jurați ai celui mai îndrăgit show culinar din România și-au format echipele alături de care vor lupta în probele următoare!

După ce s-au întrecut în bucătărie pentru a câștiga cât mai multe dintre cele douăzeci și patru de amulete puse la bătaie de frumoasa Gina Pistol, cei trei titani ai bucătăriei au „vânat” în timpul probelor de bootcamp cei mai buni concurenți.

Ce concurenți sunt în echipa cu tunici cu buline a lui Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite

După douăzeci și cinci de confruntări, Cătălin Scărlătescu s-a ales cu nouă amulete, Florin Dumitrescu a obținut opt, iar Sorin Bontea doar șapte amulete.

citește și: Zannidache din echipa lui Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” e cântăreț! Ce piesă l-a făcut celebru pe YouTube

Fiecare și-a făcut deja anumite strategii în funcție de amuletele pe care le deține și membrii fiecărei echipe nu au fost aleși deloc întâmplător.

În sezonul 8 al show-ului culinar „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a analizat atent și a decis că cel care merită să primească de la el cuțitul de aur este Alberto Chelu. Apoi, alți șase concurenți au intrat în echipa acestuia, în goana după marele trofeu.

Echipa lui Florin Dumitrescu este formată din:

  • Zannidache Edmond Hubert (Zanni)
  • Andrei Hîncu (Kanni)
  • Cristina Raiu
  • Claudia Radu
  • Adina Lavinia Szekely
  • Vincent Lointier
  • Alberto Chelu
Chefii şi-au ales echipele în sezonul 8 Chefi la cuţite. Emisiunea, lider de audienţă pe publicul comercial şi urban... Cătălin Scărlătescu și-a ales echipa, la „Chefi la cuțite”! Cum arată tunicile în carouri din sezonul 8...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x