Antena Căutare

Echipa roşie şi echipa neagră la DUEL! Din păcate, Daniel Zinke a părăsit echipa lui chef Cătălin Scărlătescu: ”Am fost eliminat pe greșeala mea”

La testul individual sub presiune, degustarea pe nevăzute, concurenţii au de făcut un preparat cu tema "Fast food românesc. Minuturi". Până acum nimic ieşit din comun, doar că farfuria trebuie să arate ca cele de la fast food-urile internaţionale. "Ca la un restaurant de lux".

La testul individual sub presiune, degustarea pe nevăzute, concurenţii au de făcut un preparat cu tema "Fast food românesc. Minuturi". Până acum nimic ieşit din comun, doar că farfuria trebuie să arate ca cele de la fast food-urile internaţionale. "Ca la un restaurant de lux".

Chefii au emoţii, cu toate că au încredere în echipele lor.

Chef Scărlătescu: "N-am cum să n-am încredere în ei pentru că eu i-am ales. O dată ce mi i-am ales, mi i-am asumat".

Chef Dumitrescu: "Nu am cum să nu-mi fie frică. Dacă mă lasă fără un om, e ca şi cum m-ar lăsa fără o mână. "

Reacţiile concurenţilor au fost din cele mai diferite

Octavian nu a mai putut să se mişte din loc pentru câteva secunde: "M-am blocat. Blank. M-am pierdut. Nu ştiam ce aş putea să fac". Şi-a luat inima în dinţi şi a intrat în cămară. ""

Nici în echipa neagră lucrurile nu stăteau mai bine. "Mă gândeam la ceva românesc. Carne.... porc... România. Am ales să fac cotlet de porc tras în tigaie, cu unt şi ierburi". Daniel a făcut "o balotină de pui cu seminţe de pin, cu bacon şi busuioc. După ce am băgat balotina la cuptor am fost foarte relaxat".

După ce s-a anunţat proba chefii au început să nu-şi mai poată stăpâni emoţiile. Chef Cătălin Scărlătescu: "La Florin încă nu am văzut nimic. El nu le dă voie să se exprime. Încă îi ţine cu vălul pe cap", spune chef Scărlătescu despre adversarii lui. "Eu am încredere în toată echipa. Nu vreau să pierd spiritul de echipă. Din cauza asta toţi trebuie să fie PERFECŢI".

"Cel mai tare îmi este frică acum ca unul din echipa mea să greşească ceva în farfurie. Asta le-am şi spus: Nu greşiţi că plecaţi acasă! Şi dacă m-aţi lăsat în 5 sunt mort. Oamenii mei toţi sunt brici. Nu am un om slab de care vreau să scap.", a spus chef Dumitrescu înainte să înceapă jurizarea.

Din păcate, farfuria lui Daniel Zinke nu i-a impresionat pe chefi iar acesta a părăsit competiţia deşi chef Cătălin Scărlătescu avea mare încredere în el.

"Aia nu a fost farfurie de trecut. I-am dat nota 1. Eu personal. Nu te-ai gândit la mine, nu te-ai gândit la echipă", i-a spus chef Scărlătescu foarte supărat.

„Arde, uite cum arde, dăm semnale cu fum să ne vezi de departe”! Tensiunea atinge cote maxime în bucătărie! Cine câștigă... Gina Pistol, mai sexy ca niciodată. Și-a schimbat lookul RADICAL. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x