Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Ce au ajuns să facă cei trei Chefi, pentru a-și alege echipele! „Eu am rămas șocat”

Nouă bucătari celebri bucătari au făcut spectacol colosal în bucătăria Titani la cuțite și au încercat să impresioneze prin preparatele delicioase și sofisticate, în doar 60 de minute.

Cei nouă bucătari celebri din România au gătit cât de bine au putut, cu ingredientele pe care le-au ales cu grijă din cămara Titani la cuțite.

Rezultatul a fost unul savuros, iar cei trei jurați din emisiunea Chefi la cuțite au fost de-a dreptul impresionați de ceea ce au găsit în farfurii.

CITEȘTE ȘI: Jurații de la Chefi la cuțite au început să se certe când a venit mâncarea! „Bontea e nemâncat din Asia, dar Dumitrescu de ce se bagă în seamă?!”

CE ECHIPE ȘI-AU ALES CHEFI LA EMISIUNEA TITANI LA CUȚITE

Degustarea a fost una cu scântei, căci fiecare a încercat să ghicească ce bucătar a pregătit fiecare rețetă în parte.

Râzi cu lacrimi! Ce au ajuns să facă cei trei Chefi, pentru a-și alege echipele! „Eu am rămas șocat”

Spectacol delicios la emisiunea Titani la cuțite

Spectacol delicios la emisiunea Titani la cuțite

Așa cum era de așteptat, situația a devenit una tensionată și fiecare a încercat să ademenească în echipa sa preferații!

CITEȘTE ȘI: Ies scântei în bucătăria Titani la cuțite! Nouă bucătari celebri s-au dezlănțuit, pregătind capodopere culinare

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pot alege doar trei membri în echipă, așa că deciziile nu sunt deloc ușoare! Fiecare cu „armele” sale de convingere, selecția a fost făcută cu mult tact, pentru bătălia ce are o miză atât de importantă: câștigarea statuii pentru sezonul 8 Chefi la cuțite!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția specială Titani la cuțite ca să afli mai multe detalii despre bătălia celor trei jurați!

Jurații de la Chefi la cuțite au început să se certe când a venit mâncarea! „Bontea e nemâncat din Asia, dar Dumitrescu ... Asia Express s-a mutat la Titani la cuțite! Sorin Bontea, lovitură neașteptată de la Florin Dumitrescu: „Du-te-n rozul m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x