Antena Căutare

Emoții intense aseară, la Chefi la cuțite: după prima probă din bootcamp, din 130 de concurenți, doar 60 au rămas în cursă

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au încheiat aseară jurizările pe nevăzute ale sezonului 10! Astfel, în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 aseară, de la 20:30, jurații au dat startul bootcamp-ului!

colaj foto cu chefii degustand la proba de bootcamp (stanga) si ei alaturi de gina pistol (dreapta) Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis ce concurenți merg în etapa a doua de bootcamp de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

După preselecții, 130 de concurenți au primit cuțitul care le deschide poarta următoarei etape – o etapă în care se dă bătălia din farfurii pentru ocuparea locurilor din echipele celor trei Chefi.

După prima probă de bootcamp de la Chefi la cuțite sezonul 10, doar 60 de concurenți au mai rămas în cursă

Și este vorba despre doar 18 locuri vacante – pentru că din cele 21 disponibile, 3 sunt deja ocupate de câștigătorii cuțitelor de aur, care nu trebuie să se confrunte cu provocările din bootcamp. Cei care dețin acest privilegiu sunt: Sorin Ilieș care a ales cuțitul de aur oferit de Sorin Bontea (după un moment unic în istoria Chefi la cuțite, toți cei trei jurați oferindu-i cuțitele de aur), Florin Dragomir, care a obținut cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu, și Adrian Stroe, care a primit cuțitul de aur de la Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Ce concurenți au ajuns în proba a doua de bootcamp. Ce au decis

Toți ceilalți concurenți au trecut aseară prin cea dintâi probă eliminatorie din bootcamp: prepararea unui tartar de somon, ton sau alte ingrediente – dar nu de vită, în 45 de minute. ”E o energie foarte interesantă aici, undeva la limita între tensiune și speranță. Le este teamă, dar în același timp își doresc foarte mult să meargă mai departe. Sunt foarte mulți concurenți buni în acest sezon”, a comentat Chef Florin Dumitrescu despre vibrațiile speciale aduse de întâlnirea din bootcamp, care s-a desfășurat într-un loc spectaculos, ce i-a surprins pe participanți. Conștienți că au nevoie de echipa perfectă, Chefii și-au drămuit bine deciziile după fiecare degustare din turul de forță al acestei prime probe. Astfel, după prima provocare, au mai rămas în cursă 60 de concurenți.

Cel de-al doilea test din bootcamp va definitiva echipele cu care Chefii vor începe confruntările. Așadar, cercul se strange, iar competiția va deveni tot mai încinsă în edițiile Chefi la cuțite difuzate de Antena 1 săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Ce concurenți au ajuns în proba a doua de bootcamp. Ce au decis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x