Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Ce concurenți au ajuns în proba a doua de bootcamp. Ce au decis

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat toate cele 130 de farfurii din prima de etapă de bootcamp și au decis cine sunt concurenții care merită să se califice în etapa a doua.

imagine cu sorin bontea, florin dumitrescu, catalin scarlatescu si gina pistol la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat ce concurenți merg în etapa a doua de bootcamp la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite, 130 de concurenți s-au întrecut în rețete de tartar de ton sau de somon, pentru a demonstra că au tot ce le trebuie pentru a merge mai departe. La finalul probei, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis ce concurenți merg în proba a doua de bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 10.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis ce concurenți merg în proba a doua de bootcamp, la Chefi la cuțite sezonul 10

Timpul alocat gătitului s-a scurt extrem de rapid și doar cei pricepuți au reușit să pregătească un tartar nu doar aspectuos, ci și gustos. Jurații au mers pe la fiecare banc de lucru și au degustat toate cele 130 de farfurii. Au descoperit atât rețete bune, cât și preparate care au fost departe de ideea unui tartar reușit.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Cleopatra Stratan și Edward Sanda i-au uimit pe chefi. Ce piesă au cântat

Apoi, după lunga degustare, iată că a venit și momentul verdictului, cel în care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat decizia.

„Sunteți gata? Chefii au deliberat, fiindcă este în joc soarta lor. Și cred că știți ce înseamnă asta pentru ei. În bucătăria Chefi la cuțite pot participa doar 60 dintre voi. Baftă și felicitări tuturor celor care ați ajuns aici! Meritați toate aplauzele!”, a anunțat Gina Pistol.

„Vom spune despre fiecare dacă este cazul să rămână sau să plece”, a spus apoi Sorin Bontea.

„V-am spus încă de la început faptul că asta nu înseamnă neapărat că nu sunteți talentați, darn oi fiecare ne alegem echipa după felul nostru de-a fii, după nevoile noastre, după stratefia fiecăruia”, a completat Florin Dumitrescu.

„Într-o echipă nu este nevoie de foarte mulți chefi bucătari. Este nevoie de cineva care să alerge, de cineva care să curețe, care să spele, de cineva care are gust. Așa că să nu vă pierdeți speranța. Este sezonul cu cei mai mulți oameni talentați dintre toate cele 10 sezoane. Bravo!”, a completat Cătălin Scărlătescu.

Apoi, emoțiile au atins cote maxime atunci când chefii au început să anunțe ce concurenți sunt eliminați și care sunt cei 60 care merg în etapa a doua de bootcamp la Chefi la cuțite sezonul 10.

Prima care a primit vestea a fost chiar doamna Lina Chirilă, cea care a fost și prima la degustare. Apoi, rând pe rând, chefii au anunțat cine primește încă o șansă și cine părăsește definitive bootcampul Chefi la cuțite sezonul 10.

Au fost momente de fericire sau de tristețe, au fost lacrimi de bucurie sau lacrimi de dezamăgire. Pentru unii aventura culinară de la Chefi la cuțite s-a oprit aici, pentru alții emoțiile mari abia acum au început.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 a show-ului de la Antena 1 ca să descoperi ce concurenți au ajuns în proba a doua din bootcampul Chefi la cuțite sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat farfuriile la prima probă de bootcamp... Emoții intense aseară, la Chefi la cuțite: după prima probă din bootcamp, din 130 de concurenți, doar 60 au rămas în cur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x