Live acumFilm: Pete și dragonul
Prime Time 20:00iUmor

Emoții uriașe la „Chefi la cuțite”! Henrik Sebok jurizează preparatele gătite de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

În a noua ediția din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, chef Henrik Sebok a degustat cu multă atenție cele trei farfurii pregătite de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, pentru proba de amuletă.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Unul dintre cele mai tensionate momente din a noua ediție din sezonul 8Chefi la cuțite” a fost atunci când Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au urmărit cu sufletul la gură jurizarea farfuriilor pregătite pentru proba de amuletă.

citește și: Shoji Toshihisa este japonezul care a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu a ales să gătească un storceag cu sturion, un preparat extrem de îndrăgit. Sorin Bontea și-a pus toate speranțele într-o salată de crab, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit un black cod cu cartofi.

Emoții uriașe la „Chefi la cuțite”! Henrik Sebok jurizează preparatele gătite de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Chef Henrik Sebok la „Chefi la cuțite”

Gurmand celebru și bucătar exigent, chef Henrik Sebok a gustat cu multă atenție și a observat nu doar gustul, ci și prezentarea sau corectitudinea cu care farfuriile au fost executate.

citește și: Cătălin Scărlătescu a avut o revelație la „Chefi la cuțite”! Ce decizie a luat

„E bogat cine a făcut acest storceag. Combinația e interesantă”, a zis invitatul special de la „Chefi la cuțite”, văzând cantitatea generoasă de caviar, folosită de chef Florin Dumitrescu în farfuria sa.

Totuși, doar una dintre farfurii va putea primi a noua amuletă din sezonul 8!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video