Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Fanilor nu le-a venit să creadă! Ce face Iulian Olaru de la Chefi la cuțite, când nu e în bucătărie? „În altă viață am fi fost frați”

Iulian Olaru a făcut spectacol în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, demonstrând că are stofă de mare bucătar! Totuși, puțini sunt cei care știu ce face concurentul, în timpul liber, atunci când nu se află în bucătărie!

Iulian Olaru de la Chefi la cuțite, sezonul 7

Iulian Olaru este chef bucătar, pasionat de gastronomie, cu o experiență de aproape 20 de ani, timp în care a lucrat în Italia, Spania, Marea Britanie și Franța. De un an s-a întors în țară, iar participarea în jurizările pe nevăzute Chefi la cuțite i-au adus concurentului trei cuțite.

Ulterior, concurentul a avut o evoluție spectaculoasă pe parcursul sezonului 7 al emisiunii Chefi la cuțite. Iulian a dat dovadă de multă ambiție, determinare, imaginație și talent culinar, iar asta l-au făcut să ajungă destul de aproape de finală!

Fanilor nu le-a venit să creadă! Ce face Iulian Olaru de la Chefi la cuțite, când nu e în bucătărie? „În altă viață am fi fost frați”

Iulian Olaru de la Chefi la cuțite, la sală

Chiar dacă nu a pus mâna pe trofeul emisiunii Chefi la cuțite, concurentul a câștigat inimile unui număr impresionant de fani. Puțini sunt însă cei care știu ce face Iulian Olaru, atunci când nu se află în bucătărie, gătind!

Mai exact, acesta alege să meargă la sală, să facă sport și, în mod surprinzător, își pune adesea mănușile de box, pentru a se antrena!

„În altă viață am fi fost frați! Baftă și spor în tot. Go hard! 💪”, a comentat unul dintre urmăritorii săi, încurajându-i antrenamentul.

Video