Antena Căutare

Farfuria lui Sorin Bontea l-a speriat pe Florin Dumitrescu la degustare! Care este motivul

După ce s-au întrecut în bucătărie pentru a găti rețete speciale la proba de amuletă din ediția 15 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, cei trei bucătari au degustat farfuriile, pentru a descoperi cine are mai multe șanse de câștig!

Farfuria lui Sorin Bontea l-a speriat pe Florin Dumitrescu la degustare! Care este motivul
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustă prepaaratele pregătite pentru proba de amuletă, la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu au avut parte de o temă specială pentru proba de amuletă de la „Chefi la cuțite”, ci au fost nevoiți să gătească câte o farfurie având ingredientele desemnate de ruletă: picioare de broască, ienibahar și brânză gouda.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut emoții la Chefi la cuțite

Sorin Bontea a decis să pregătească o saramură din picioare de broască, în timp ce Florin Dumitrescu a pregătit picioarele de broască în stil buffalo, cu crochete de brânză gouda și salată coleslaw.

citește și: Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”

Cătălin Scărlătescu, în schimb, a ales o rețetă de bulz cu brânză gouda, servit cu picioare de broască prăjite!

Prima farfurie la degustare a fost farfuria pregătită de Florin Dumitrescu. Rețeta acestuia a fost apreciată pentru simplitate și pentru modul de prezentare.

citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 15, oferită de chef Gabriel Toader

Cătălin Scărlătescu a fost criticat de colegii săi pentru faptul că din mâncarea făcută de el nu se distinge gustul de picioare de broască, în timp ce Sorin Bontea a fost lăudat pentru saramura pregătită, atât pentru gust, cât și pentru forma de prezentare. Rezultatul a fost atât de bun, încât Florin Dumitrescu s-a speriat că acest ar putea câștiga amuleta!

Rămâne de văzut ce decizie va lua chef Gabriel Toader, bucătarul care va face jurizarea preparatelor și va decide la cine merge amuleta 15 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au protestat la „Chefi la cuțite”! Ce i-a deranjat... Shavkat Nodirov este din Uzbekistan, și-a vândut taurii ca să fie student în România și a făcut show la „Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x